Krynica Zdrój Sanatorium Zgoda

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Krynica Zdrój Sanatorium Zgoda

Post autor: ewakacz »

Witam, Kochani proszę o rzetelne opinie na temat w/w obiektu. Baza zabiegowa,baza hotelowa,oraz posiłki. Czy ktoś z Was był teraz tzn w 2018/2019 roku? Z góry bardzo dziękuję. :P Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
kremewa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2013 20:32
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Krynica Zdrój Sanatorium Zgoda

Post autor: kremewa »

Witam, w Sanatorium Zgoda byłam na 10 dniowym turnusie świąteczno-noworocznym -grudzień 2018/styczeń 2019.
Mieliśmy 20 zabiegów / w dni robocze/, bazę zabiegowa oceniam jako niezłą : miałam kąpiel borowinowa, okłady borowinowe,masaż klasyczny
kręgosłupa - bardzo dobry masażysta, 2 rodzaje prądów i animatronik oraz gimnastykę. Dodatkowo karnet na wodę lecznicza do pijalni.
Sam budynek jest nie najnowszy, ale pokoje są stopniowo odświeżane. Wyposażenie skromne, ale wystarczające.
W pokoju mały telewizor, czajnik, szklanki, spora szafa, łazienka z prysznicem.
Lokalizacja to ogromny atut Zgody, w samym centrum Krynicy. W pokojach od strony ulicy jest trochę głośno.
Stacja kolejowa ok. 2 km od sanatorium, blisko sanatorium jest przystanek autobusowy.
Wyżywienie niezłe, kuchnia smaczna, posiłki na 1 zmianę, śniadanie o 8,00. Winda czynna do 22,00.
Ważniejsze informacje uzyskałam od b.milej Pani na recepcji.
Jest sporo wycieczek zagranicznych, a sama Krynica tez ma mnóstwo do zaoferowania, obowiązkowo należy
zaliczyć Gore Parkowa i wiele innych.
Ja z pobytu byłam bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
kremewa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2013 20:32
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: kremewa »

Wkradł się błąd nie animatronik a magnetronik.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Post autor: ewakacz »

Super, kremewa bardzo dziękuję za info. :kwiat:
ODPOWIEDZ