I Po Turnusie, Wspomnienia...
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: I Po Turnusie, Wspomnienia...
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 29 razy
Reksio ..........a może Szarik?............. a nie, to jednak Pies który jeździł koleją ...........Pies?
jaki pies?!
-
forumowicz
Tym razem spędziłem dwa tygodnie w Polanicy Zd. w Ładnym ośrodku sanatoryjnym Malwa.
Ośrodek B. ładny, okazały ale położony pomiędzy dwoma wzniesieniami, co skutkuje prawie całkowitym zanikiem sygnału internetowego.
Poza tym wszystko na niezłym poziomie. Lekka monotonia śniadaniowa, ale da się żyć.
Polecam zdecydowanie Malwę. Choć daleko do miasta.
Pobyt wspaniały, ciepły klimat, basen, wszystko na miejscu.
Polecam Piękne okolice, piesze wędrówki po leśnych szlakach, a po drodze wiele atrakcji.
Jest gdzie potańczyć, zjeść i wypić. Aura też dopisała, było wspaniale, i Towarzystwo Wyjątkowe.
Żal było wracać.
-
forumowicz
-
forumowicz
Dwa tygodnieZdar-ek1 pisze: 16 kwie 2019 23:15 Hej, mam za sobą drugi pobyt w sanatorium.
Tym razem spędziłem dwa tygodnie w Polanicy Zd. w Ładnym ośrodku sanatoryjnym Malwa.
-
forumowicz
-
forumowicz
może ja odpowiem mój detektywie śledczy...weekendowe choć drugi weekend na innym końcu miasta. Czas spędzony fantastycznie, aktywnie - tak to jest jak ludzie dobrze się ze sobą czują i mają milion tematów do rozmowy. A że TYLKO po roku znajomości na Forum ( toż to szok...