Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Janek pisze: 16 kwie 2019 21:05
Witam. No i doczekałem się. Mam sanatorium od 29 maja do 19 czerwca.
[/quote
Janku jeszcze raz gratuluję masz super termin wiec nudzić na pewno nie bedziesz się.
Życze udanej kuracji i wspaniałych kuracjuszy przy Tobie, bo towarzystwo i rehabilitacja to myślę że najważniejsze
Ja za rok o tym czasie będe oczekiwac na przydział
Pozdrawiam
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa. Mam nadzieję ,że Ci którzy oczekują szybko dostaną skierowania a dla tych co już mają skierowania to życzę udanych zabiegów,spacerów i miłego towarzystwa.Oraz życzę zdrowych, radosnych, pogodnych świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższej rodziny, smacznego wielkanocnego jajka i mokrego Śmigusa-Dyngusa.
Pozdrawiam.