22 wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny Ciechocinek
-
sebaj52
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2012 22:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
22 wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny Ciechocinek
Witam!
Kto jedzie do tego szpitala pod koniec stycznia 2012r.?
Kto jedzie do tego szpitala pod koniec stycznia 2012r.?
-
sebaj52
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2012 22:38
- Staż sanatoryjny: 5
Re: 22 wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny Ciechoc
A żeby nikogo nie zmylił mój nick to mam mniej niż 30 lat 
Hej
bede w Ciechocinku wlasnie w tym WOJSKOWYM SZPITALU od 30 stycznia prawie caly luty
jak pomysle co mnie czeka w tym domu starcow to az plakac sie chce
kto wysyla mlodych do Ciechocinka i to jeszcze zima...pozdrawiam JOLA
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Staż sanatoryjny: 12
Witajcie,
Kochani Ciechocinek to nie dom starców
Pozytywne nastawienie, otwartość na nowych ludzi i garść poczucia humoru i udany pobyt gwarantowany.
Będziecie mieć tyle zabiegów, że nie będzie czasu na nudę
Najważniejsze to po przyjeździe stworzyć grupę i połączenie przyjemnego z pożytecznym gwarantowane. 22 Szpital jest dobrym ośrodkiem. Cała baza zabiegowa na miejscu łącznie z super basenem. Jest też kawiarnia gdzie są codziennie wieczorki.
A fajfy to: Brystol ( potocznie nazywany Stodołą ), Europa, Teatralna i Tęcza przy czym w tej ostatniej bywa najwięcej młodzieży.
Z tego co udało mi się zaobserwować to młodzież najczęściej pojawia się na wieczorkach.
Ośrodki w których będą Wasze roczniki i młodsze to Szpital Zdrojowy nr I i IV i 22 Szpital Wojskowy, ale w pozostałych też bywa duża grupa młodych ludzi.
Życzę wspaniałego towarzystwa, rewelacyjnych efektów terapii, powrotu do zdrowia,
Selene
Kochani Ciechocinek to nie dom starców
Będziecie mieć tyle zabiegów, że nie będzie czasu na nudę
A fajfy to: Brystol ( potocznie nazywany Stodołą ), Europa, Teatralna i Tęcza przy czym w tej ostatniej bywa najwięcej młodzieży.
Z tego co udało mi się zaobserwować to młodzież najczęściej pojawia się na wieczorkach.
Ośrodki w których będą Wasze roczniki i młodsze to Szpital Zdrojowy nr I i IV i 22 Szpital Wojskowy, ale w pozostałych też bywa duża grupa młodych ludzi.
Życzę wspaniałego towarzystwa, rewelacyjnych efektów terapii, powrotu do zdrowia,
Selene