22 wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sebaj52
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2012 22:38
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5

22 wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny Ciechocinek

Post autor: sebaj52 »

Witam!
Kto jedzie do tego szpitala pod koniec stycznia 2012r.?
sebaj52
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2012 22:38
Staż sanatoryjny: 5

Re: 22 wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny Ciechoc

Post autor: sebaj52 »

A żeby nikogo nie zmylił mój nick to mam mniej niż 30 lat :)
jola275
Na forum od: 09 sty 2012 19:37

Post autor: jola275 »

Hej 8-) bede w Ciechocinku wlasnie w tym WOJSKOWYM SZPITALU od 30 stycznia prawie caly luty :roll: jak pomysle co mnie czeka w tym domu starcow to az plakac sie chce :( kto wysyla mlodych do Ciechocinka i to jeszcze zima...pozdrawiam JOLA
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witajcie,

Kochani Ciechocinek to nie dom starców :!: Pozytywne nastawienie, otwartość na nowych ludzi i garść poczucia humoru i udany pobyt gwarantowany.
Będziecie mieć tyle zabiegów, że nie będzie czasu na nudę :!: Najważniejsze to po przyjeździe stworzyć grupę i połączenie przyjemnego z pożytecznym gwarantowane. 22 Szpital jest dobrym ośrodkiem. Cała baza zabiegowa na miejscu łącznie z super basenem. Jest też kawiarnia gdzie są codziennie wieczorki.
A fajfy to: Brystol ( potocznie nazywany Stodołą ), Europa, Teatralna i Tęcza przy czym w tej ostatniej bywa najwięcej młodzieży.
Z tego co udało mi się zaobserwować to młodzież najczęściej pojawia się na wieczorkach.
Ośrodki w których będą Wasze roczniki i młodsze to Szpital Zdrojowy nr I i IV i 22 Szpital Wojskowy, ale w pozostałych też bywa duża grupa młodych ludzi.

Życzę wspaniałego towarzystwa, rewelacyjnych efektów terapii, powrotu do zdrowia,
Selene