Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie mogę Cię zapomnieć ponieważ serce się wzbrania przed miłością jaką Cię obdarzyłem.
Nie mogę Cię zapomnieć choćbyś tego chciała,więc dlaczego wciąż powtarzasz Mi to:
Zapomnij o mnie. Choć nie jest to łatwe to wiedz,że dla Mnie jest to trudne do zrozumienia bo Ja wciąż Kocham Cię
i nie przestane do ostatnich swych dni na tym ziemskim padole Ty jedna spośród innych porwałaś me serce jak rzeka rwąca
Czesław Niemen śpiewał piękną piosenkę pt"WSPOMNIENIE"bardzo ją lubię słuchać,ale wiem że zapominają i one i oni.
Tyle jest obietnic,ciepłych i czułych słów,
a potem,a potem cisza.