23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
Misio ma ciepłe futerko i jakoś da rade, z tego co wydedukowałem to się miniemy na miejscu, Ty odjeżdżasz ja przejeżdżam, a futerka nie pożyczę bo trochę wyleniałe
W sanatorium byłem w wieku 12 lat w Rabce, sanatorium im. W.Pstrowskiego, oddział III C, po przyjeździe zabrali nam wszystko łącznie z ubraniem, na nagusa pod prysznic, potem ubranka służbowe i 2 miesiące horroru, nie zapomnę tego nigdy.
Czajnik, talerzyki, kubki, sztućce są w pokoju, ręczniki po dwie szt/osobę też. Warto zabrać ostry nożyk, plastikowy kubek do łazienki, mały podręczny ręczniczek, ściereczkę do naczyń.
Udanego pobytu
Twoje informacje o necie podniosły mnie na duchu i nad tchnęły, będę mógł siedzieć nadal na necie i pomagać innym w miarę możliwości
A jeśli chodzi o zabiegi to jak dla mnie to żadna krio- i inna terapia to nic, znajdę sobie jakąś miłą norkę mimo wyleniałego z wiekiem futerka i będzie chyba spoko
Z pozdrowieniami misio, jeszcze się odezwę
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
A do tego tego, aby być laską, jest jeszcze jeden powód - kapusta - serwowana tu chyba każdego dnia i pod różnymi postaciami. Dziś dowiedziałam się, co to jest parzybroda. Nie wiecie? No to zobaczycie. Tak więc dziś na obiad na pierwsze danie była parzybroda, a na drugie ziemniaki + placki jajeczne + kiszone ogórki. Aha, placków jajecznych też nie znacie? No to wszystko przed Wami. Ja też nie znałam.
A tak na marginesie, jeżeli chodzi o zakupy w Czechach, to najtaniej jest w sklepiku na granicy.
Wiele serdeczności z Lądka!