TYLKO NIE MÓW NIKOMU | dokument Tomasza Sekielskiego |

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: TYLKO NIE MÓW NIKOMU | dokument Tomasza Sekielskiego |

Post autor: forumowicz »

Znam zakonnicę , która odeszła z kościoła właśnie przez to , co się działo na jego zapleczu :|
Nie godziła się z tym , więc odeszła ..
Ostatnio zmieniony 13 maja 2019 18:29 przez forumowicz, łącznie zmieniany 2 razy.
forumowicz

"może im sie to podobało i było za ich przyzwoleniem" takie Twoje wytłumaczenie wykorzystywania seksualnego :evil:

Naprawde? Jesteś ograniczony prostak!
forumowicz

Może i jestem ograniczony prostak :lol: :lol: :lol:
Rozumiem , gdy ktoś wykorzystuje małe dziecko :cry: ale dorosła kobieta pozwala się wykorzystywać seksualnie jakiemuś zboczeńcowi :?: i tkwi w tym szambie .... czemu :?: :mrgreen: faktycznie ja tego nie ogarniam ;) :mrgreen: może Ty to rozumiesz ;) , ja nie
forumowicz

i to właśnie jest przykre, że nawet nie próbujesz zrozumieć.

Ofiarami ogólnie sa nie tylko przysłowiowe niemoty, ale również kobiety wykształcone, ustawione zawodowo i finansowo, tkwia w tym szambie jak to nazwałeś, bo to powazny problem, złamana psychika często wstyd itd.
forumowicz

skąd wiesz , że nie próbuję :?: ;) jednak moje ograniczenie nie pozwala mi zrozumiec , może mi wytłumacz - proszę

ale wstyd przed czym :?: bo chyba już nie piszemy o zakonnicach ;) przecież nikt nie musi wiedzieć czemu np zmieniła pracę ... wykształcona , ustawiona i pozwala sie molestować czy nawet gwałcić :?: :shock: no nie rozumiem takich kobiet :roll: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 13 maja 2019 19:19 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

barsta, bez snickersa nie Zrozumiesz, zdałoby się powiedzieć :) ;)
Spokojnie, Szanuj zdrowie :)
forumowicz

a co ty Zdarku :?: snickersami częstujesz :?: to może wypowiedz sie w temacie :P
forumowicz

Jak mi czasami dobrze w rzeczywistości odmiennej od tej, w której tkwią niektórzy.. nawet jeżeli to rzeczywistość udawana. .twixa dokładam do puli 😁
Ostatnio zmieniony 13 maja 2019 19:22 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

A Wy znowu razem :twisted: przypadek :?: ;)

Dobrze Ci bo cię nikt nie molestował , czy dobrze Ci z molestowaniem :?: :roll:

3majmy się tematu ;)
forumowicz

Życie...
Ja osobiście dyskusji z Tobą raczej nie ogarnę...za prosta ze mnie kobieta. 😉
Zdarzają się ludzie z dwóch tak różnych bajek, że nawet tona snikersów nie pomoże.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2019 19:33 przez forumowicz, łącznie zmieniany 2 razy.
Zablokowany