TYLKO NIE MÓW NIKOMU | dokument Tomasza Sekielskiego |

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: TYLKO NIE MÓW NIKOMU | dokument Tomasza Sekielskiego |

Post autor: forumowicz »

wybory tuż tuż,to uderzają w kościół,ciekawe ilu tych księży jest czy było pedofilami,jeden na 200? a może mniej,pamiętajcie ,że to są tez ludzie! czy w innych środowiskach nie ma przestępców? Florka piszesz,ze Twoja córka omija kościół,no cóż, taki wybór jej czy mamy,nie musisz tego pisać oficjalnie na forum,nie namawiaj innych do złego! i ostatnie zdanie,przestępców należy karać,bez względu kim są! koniec kropka z mojej strony!
Ostatnio zmieniony 18 maja 2019 10:53 przez forumowicz, łącznie zmieniany 2 razy.
forumowicz

uzupełnienie: kto jest człowiekiem wierzącym,Chrześcijaninem,nie chodzi do kościoła dla księży!!!
forumowicz

Max, nie do wiary. To co, należy o tym nie pisać, bo wybory?
Pisano już o tym precedensie nie jeden raz, i nie tylko wśród księży, bo i w środowisku opiekunów dzieci, i nauczycieli.
Czy ktoś mówił o celowym działaniu przed wyborami?
A gdzie w Twoich słowach jest choć jedno zdanie o pokrzywdzonych dzieciach i zakonnicach?
Zapomniałeś?
A Wiesz dlaczego Zapomniałeś, dlatego że dla Ciebie ważniejsze jest dobro Kleru, a Ty nigdy nie zaznałeś traumy i stresu z tym związanego trwającego trzydzieści, czterdzieści lat.
Kto ma w swojej misji zajmowanie się i opiekę nad dziećmi?
Tylko edukacja (nauczyciele) i kościół. Więc, kto będzie zawsze na celowniku?
Wybory tuż, tuż...
forumowicz

oczywiście,że należy o tym mówić,pisać itd! a winnych karać! teraz akurat,uważam to za wybitnie polityczny temat! TVN i wszystko na ten temat.
forumowicz

należy pisać mówić !!! np Niesiołowski,czemu temat zamilkł???
forumowicz

Zdarku kler to są normalni ludzie,wiec nie rozumiem,czemu ma mi zależeć na ich dobru,czy ja ich bronie? absolutnie nie! bardzo przykre to wszystko,ale czemu tego filmu nie puszczono np pól roku temu? tylko teraz? możesz mi wyjaśnić? i jeszcze jedno,jak często chodzisz do kościoła?
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

:lol: :lol: :lol: ...aż mnie pusty śmiech ogarnął :roll:

Wybory,a kościół,to jest inny rozdział i ma go co tu wtryniać .

Czy Wy nie widzicie,że jak się pojawi niewygodny temat,to Max swoimi postami prowokuje dopóty
dopóki nie zawiśnie kłódka ;)
forumowicz

Max pisze: 18 maja 2019 10:44 wybory tuż tuż,to uderzają w kościół,ciekawe ilu tych księży jest czy było pedofilami,jeden na 200? a może mniej,pamiętajcie ,że to są tez ludzie! czy w innych środowiskach nie ma przestępców? Florka piszesz,ze Twoja córka omija kościół,no cóż, taki wybór jej czy mamy,nie musisz tego pisać oficjalnie na forum,nie namawiaj innych do złego! i ostatnie zdanie,przestępców należy karać,bez względu kim są! koniec kropka z mojej strony!

Ja pier papier :? :shock:

No i tacy chodzą biją pokłony nie dziwne .

:evil: :shock:
forumowicz

proste jak drut,atak na kościół,przed wyborami,gdyby Koalicja Europejska była pewna wygranej,ten film na pewno by się nie okazał! tyle z mojej strony,Admin nie musisz zamykać tematu,ja już nie będę tutaj pisał.
forumowicz

Zdar-ek1 pisze: 18 maja 2019 11:55 Max, nie do wiary. To co, należy o tym nie pisać, bo wybory?
Pisano już o tym precedensie nie jeden raz, i nie tylko wśród księży, bo i w środowisku opiekunów dzieci, i nauczycieli.
Czy ktoś mówił o celowym działaniu przed wyborami?
A gdzie w Twoich słowach jest choć jedno zdanie o pokrzywdzonych dzieciach i zakonnicach?
Zapomniałeś?
A Wiesz dlaczego Zapomniałeś, dlatego że dla Ciebie ważniejsze jest dobro Kleru, a Ty nigdy nie zaznałeś traumy i stresu z tym związanego trwającego trzydzieści, czterdzieści lat.
Kto ma w swojej misji zajmowanie się i opiekę nad dziećmi?
Tylko edukacja (nauczyciele) i kościół. Więc, kto będzie zawsze na celowniku?
Wybory tuż, tuż...
Dziwisz się gościowi jak ma zryty beret mnie Jego pobożność nie zdziwi no tak pobożny z przygodami na wyjazdach tak jak kler Jego :?
Kuracjusz54
Zablokowany