Duszniki Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
adlerdana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 16:51

Duszniki Zdrój

Post autor: adlerdana »

Witam serdecznie. Mam skierowanie do CHEMIKA od 15 lutego. Czy może ktoś wybiera się z Łodzi? Czy ktoś gościł w tym sanatorium? Proszę o kontakt d.[email].pl Pozdrawiam Danka.
ELŻBIETKA
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2012 21:22

Re: Duszniki Zdrój

Post autor: ELŻBIETKA »

W Dusznikach, w Chemiku byłam ponad dwa lata temu ( w lipcu 2009 roku) na turnusie rehabilitacyjnym. Sanatorium to wybrałam, ponieważ sama ponosiłam koszty pobytu a w ofercie były tam wówczas dość niskie ceny w porównaniu z innymi sanatoriami. Miejsce jest bardzo fajne, spokojne, obsługa bardzo miła, zabiegi na miejscu. Budynek był wtedy jeszcze częściowo w trakcie remontu ale myślę, że on do dnia dzisiejszego się zakończył. Prace remontowe niespecjalnie przeszkadzały w pobycie. Same Duszniki to ciekawe, choć senne miasteczko, jest czysto i bardzo ładnie. Okolice Dusznik też są ciekawe, wszędzie jest blisko, do wielu kurortów i Czech... Choć bez samochodu nie ruszysz się prawie nigdzie. Za to organizowane są też przez biuro turystyczne ciekawe wycieczki i kuracjusze mogą korzystać z tego do woli. Jak ktoś lubi spacery to oczywiście będzie miał gdzie chodzić, np. blisko jest do Zieleńca, latem chodziliśmy tam co kilka dni bo ładne widoki po drodze i droga bezpieczna. Życzę miłego pobytu. Jeśli jeszcze w czymś mogłabym pomóc to oczywiście pytaj. Pozdrawiam. Elżbieta.
ELŻBIETKA
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2012 21:22

Post autor: ELŻBIETKA »

Ach, zapomniałam się pochwalić, że ja w tym samym terminie co Ty też jadę do sanatorium ale do Świeradowa Zdrój do Wacława i to dopiero jest zagadka, o tym sanatorium w necie nic nie mogę znaleźć poza adresem. Dlatego tu jestem na forum i szukam informacji... Znalazłam już trochę tych wiadomości i chętnie pomogę innym służąc własnym doświadczeniem... Chemik jest naprawdę super... :D
adlerdana
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Elu. Dziękuję bardzo za informacje. Jeżeli tak jest jak opisałaś to myślę ,że będzie fajnie. Życzę Tobie również miłego pobytu. Jak wrócisz napisz jak było? Pozdrawiam Danka
adlerdana
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Elu. Miałaś rację było bardzo fajnie. Nie było mowy o nudzie. Ciekaw jestem jak w Świeradowie? Opisz. Pozdrawiam Danka. :D
ODPOWIEDZ