Poczekalnia na wyjazd w roku 2019...

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2019...

Post autor: berbla65 »

Słonko sie zbuntowało :cry: chyba,że ,,chomikuje" swe promienie na nasze wyjazdy :lol: hmm, może pojedziemy w podobnych terminach ale Ty w gory ja nad morze :P pozdrawiam :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witajcie. Wiem, że się oficjalnie wypisałam i tak miało zostać. Ale posłuchałam dobrych rad pozytywnych ludzi, wzięłam urlop, ruszyłam złożyć do Wrocławia podanie o zwroty. I tak z numerem 11700 i terminem pierwotnie listopadowym po wczorajszym telefonie z NFZ (dzień po złożeniu wniosku !) dostałam propozycję bądź Krynicy Górskiej bądź Polańczyka, a że o tym drugiem marzyłam od dawna decyzja była prosta. Od wtorku jestem w Dedalu. Nic nie wiem na temat sanatorium, jestem w rozsypce z pakowaniem i załatwianiem miliona rzeczy przede wszystkim to nie wierzę, że tak się to niewiarygodnie potoczyło. Opowieści z Polańczyka dla zainteresowanych nie zabraknie, to macie jak w banku. Pozdrawiam wszystkich i życzę takiej samej satysfakcji jaką mam ja...chociaż to tempo jest iście zabójcze.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: berbla65 »

Florka gratulacje :lol: marzenia się spełniają :P tego sobie i pozostałym oczekującym życzę :serce: pozdrawiam
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Gratuluję Florciu , ale jestem zdziwiona , że jedziesz na turnus z NFZ , bo jeszcze niedawno nam , oczekujacym kilka lat pisałaś ....

" Zaglądam do Was i mocno kibicuję. Jednocześnie jakoś mi tak lżej, że nie czekam, nie myślę, nie liczę...wiem gdzie, kiedy i za ile 😉 "

Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tak było. Totalna rezygnacja. I kopniak od ducha opiekuńczego idź spróbuj a może... To że NFZ sam dzwoni i to dzień po złożeniu wniosku sama nie ogarniam. Zresztą w tym tempie to połowy rzeczy zapomnę, ostatni wyjazd był 3, 5 roku temu.
Z prywatnego wyjazdu w październiku nie zamierzam rezygnować. A zwroty pozytywnie mnie zaskoczyły, nie dosyć że sami dzwonią, nie dosyć, że bardzo mili to jeszcze mam wybór i o ten wybór właśnie mi chodziło.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Poczekalnia na wyjazd w roku 2019...

Post autor: jacky6 »

Florka pisze: 24 maja 2019 20:43 ...dostałam propozycję bądź Krynicy Górskiej bądź Polańczyka, a że o tym drugiem marzyłam od dawna decyzja była prosta. Od wtorku jestem w Dedalu. Nic nie wiem na temat sanatorium...

Przy najbliższej aktualizacji wylądujesz na "środkowej liście" Poczekalni 2019 zaliczając kurację w Polańczyku - Dedal 28.05. - 18.06.2019
Jakby co to dodaj sprostowanie ...

:mrgreen: To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Florka ważne,że szef Ciebie nie zabił i jedziesz.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Florka pisze: 24 maja 2019 20:43 Od wtorku jestem w Dedalu.
Florka :kwiat: byłam tam dawno temu ale wróciłabym z rozkoszą :)
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Florciu Tyś chyba pod szczęśliwą gwiazdą urodzona. :D
Choć czasami szczęściu trzeba dopomóc. ;)

Gratuluję i życzę udanego pobytu. :kwiat: :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Polańczyk, fajne miejsce na ziemi. Miłego pobytu Florka . Będę tam znowu w ostatnim tygodniu sierpnia. Pozdrawiam....😊
ODPOWIEDZ