Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gratulacje dla wszystkich,którzy ostatnio dostali już terminy na wyjazd do sanatorium. A oczekującym życzę szybkiego terminu w dobrych sanatoriach.
Ja zaczynam się dziś pakować bo jutro wcześnie rano już wyjeżdżam.
Pozdrawiam.
beab pisze: 28 maja 2019 11:47
Tekla Ty już a ja nadal nic. Na reumatologii zastój :lol:Gratuluje ☺
dzięki troszkę jestem zawiedziona...ale tam są solanki ...baseny więc na pewno podreperuję zdrowie...opinie
różne jedziemy się leczyć nie balangować szukam transportu ...ale spoko to jeszcze 2 miesiące
tekla bacha 2019 pisze: 28 maja 2019 11:30
mam Solec Zdrój 1 Maja 1 termin 22.07.2019 do 12.08.2019 . cha cha miało być morze
no cóż zobaczymy ...uciekam na forum o opinie o sanatoriach pozdrawiam
otka pisze: 27 maja 2019 18:05
Witam..dziś to normalnie Pendolino 341 numerków mniej Pozostało 947 Pozdrawiam
Trzymam kciuki, bo jeszcze pamiętam swoje emocje przy zejściu poniżej 1000.
Wszystkim przy okazji takiego Pendolino życzę.
Dziękuję tak emocje coraz większe haha .. do tego przeglądarka skierowań nie chce współpracować z ciekawością pozwala zajrzeć co godzinę .. juz mam nr 786