Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
otka pisze: 28 maja 2019 15:37
Taddamm!! NFZ wysyła mnie od 2019-08-25 - 2019-09-15 do .. NZOZ SANATORIUM UZDROWISKOWE "WIKTOR" CECHINI PRB I T CECHINI STANISŁAW I JÓZEF CECHINI SP.J. ŻEGIESTÓW-ZDRÓJ ŁOPATA POLSKA 24 . Znam te okolice bo dwa razy byłam w Krynicy Zdrój .. ale tam jest górzysto ..zielono ..cisza i spokój ..tak jak lubię, więc cieszę się
gratuluję siedzę od kilku godzin w kompie no i widzę dobre strony Solca baseny siarkowe jezioro z plażą
może być fajnie pierwsze wrażenie nie przesądza nastawiam się na miły pobyt wycieczki do Krakowa itp.
pożyjemy zobaczymy emocje opadły zaczynam myśleć realnie pozdrawiam oczekujących
tekla bacha ..Na pewno będzie fajnie i tak trzeba sie nastawić , właśnie te baseny siarkowe super , poczytałam troche na stronie sanatorium ..Do zwiedzania nie tylko Kraków blisko ..wiele ciekawych miejsc .. do Kazimierza Dolnego tez można sie wybrać ...i Pacanów blisko Pozdrawiam
od 2019-08-25 - 2019-09-15 do .. NZOZ SANATORIUM UZDROWISKOWE "WIKTOR" CECHINI PRB I T CECHINI STANISŁAW I JÓZEF CECHINI SP.J. ŻEGIESTÓW-ZDRÓJ ŁOPATA POLSKA 24 .
Gratulacje.
Jakieś dwa lata temu studiowałem stronę www i opinie na temat tego sanatorium przymierzając się do komercyjnego pobytu.
Zakodowałem dobre skojarzenia.
Przy jutrzejszej aktualizacji załapiesz się na przeprowadzkę między listami.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Taddamm!! NFZ wysyła mnie od 2019-08-25 - 2019-09-15 do .. NZOZ SANATORIUM UZDROWISKOWE "WIKTOR" CECHINI PRB I T CECHINI STANISŁAW I JÓZEF CECHINI SP.J. ŻEGIESTÓW-ZDRÓJ ŁOPATA POLSKA 24 . Znam te okolice bo dwa razy byłam w Krynicy Zdrój .. ale tam jest górzysto ..zielono ..cisza i spokój ..tak jak lubię, więc cieszę się
od 2019-08-25 - 2019-09-15 do .. NZOZ SANATORIUM UZDROWISKOWE "WIKTOR" CECHINI PRB I T CECHINI STANISŁAW I JÓZEF CECHINI SP.J. ŻEGIESTÓW-ZDRÓJ ŁOPATA POLSKA 24 .
Gratulacje.
Jakieś dwa lata temu studiowałem stronę www i opinie na temat tego sanatorium przymierzając się do komercyjnego pobytu.
Zakodowałem dobre skojarzenia.
Przy jutrzejszej aktualizacji załapiesz się na przeprowadzkę między listami.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Dziękuję Też właśnie poczytałam ..pooglądałam galerię ..i ach ach ,miło spędzę imieniny i urodziny ..w końcu to moje święto
witam właśnie wykupiłam bilet promocyjny za 6 zeta do Solec Zdrój jest promocja z dworca zachodniego na busy
nazywa się 5-10-15 szukajcie jutro polowanie na powrotny kasa zostanie na baseny pozdrawiam raczej na autokary dworzec online