Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wszyscy dostają jakieś fajne miejsca dlaczego ja zawsze dostaję jakieś dziury..... poprzednio byłam w Inowrocławiu w MODRZEWIU żeby nie towarzystwo to byłby porażka
wycieczki do Torunia, Lichenia tańce w sanatorium to zebrania emerytów, warunki socjalne też do poprawki dostałam pokój jednoosobowy przerobiony na dwójkę, a sam ośrodek to wczesny Gierek
Jedyny plus to zabiegi i fajne towarzystwo
Bardzo powoli numerki spadaja.A już by się chciało wiedzieć Ale już bliżej niż dalej i będziemy się cieszyli swoimi skierowaniami.☺pozdrowionka dla wytrwalych.
Margareta
Termin super !
O samym sanatorium nic nie napiszę bo tam nie byłam,ale Piwniczna Zdrój to nie dziura przepiękne trasy spacerowe,rowerowe,powietrze ! Poprad .
W ryneczku kawiarnia z pysznymi lodami - sami robią .
Byłam kilka razy w Piwnicznej po kilka godzin ,będąc w sanatorium W Krynicy Zdrój w Wysowej...
Naprawdę jest pięknie !
Co do dziur to mogłaś trafić Przerzeczyn
Myślę że pobyt będzie udany i takiego Tobie życzę
Jak jedziesz ? czym ?
Bunia
Jeszcze nie wiem mam niewielki wybór pociągiem z przesiadką w Krakowie 13 godzin w podróży rozwazalam też podróż samolotem w końcu to koszt taki sam jak pociągu ale niestety zarówno Wizzair jak i Rainer oferują loty na początku i na końcu sierpnia a w środku miesiąca nic
Powoli się przyzwyczajam do tej Piwnicznej choć pewnie moje rozczarowanie wynika z tego że liczyłam na morze bo mam blisko
Następnym razem poproszę lekarke żeby mi zaznaczyła że powinnam otrzymać skierowanie do ośrodka blisko domu
Lista zrealizowanych, czyli już w domku po kuracji :
23. bogusia 28 - mazowiecki NFZ - Busko Zdrój - Mikołaj - 23.04 - 14.05. 2019 - już w domku
Marcowi, kwietniowi oraz częściowo majowi "kuracjusze i kuracjuszki" - przeniesieni do archiwum
Tutaj będą w następnej aktualizacji kolejni przeniesieni.
Kuracje zaliczyli a o nas zapomnieli - pewnikiem do kolejnej kuracji.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
...a u mnie dzisiaj 1208 pomału do celu,ale juz chciałabym cos wiedziec
witam halinko może coś fajnego ci szykują doczekasz się pozdrawiam
halo ,halo,no i sie doczekałam .Dzisiaj zobaczyłam info ze jade do Nałeczowa od 4.08 -do 25.08.2019 Marzyłam o Kołobrzegu,ale nici z marzen,trudno ,ciesze sie i z tego