Uzdrowisko Kraków Swoszowice

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Uzdrowisko Kraków Swoszowice

Post autor: przedszkolanka »

Tak, pojadę i mam nadzieję spędzić miło czas w fajnym towarzystwie. Jeśli będę źle się czuła, będę zgłaszała lekarzowi. Przyjadą do mnie znajomi, wynajmą sobie coś w pobliżu więc myślę, że będzie dobrze. ;)
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Uzdrowisko Kraków Swoszowice

Post autor: jacky6 »

przedszkolanka pisze: 31 maja 2019 16:51 Witam. Nie odwołałam się. Zostawiłam jak jest. Pozdrawiam

Moja ocena - trafna decyzja.
Aczkolwiek pozostanie niesmak - bo ktoś inny załapał się na Arka SPA Kołobrzeg.
I to niby za tą samą kaskę.
:mrgreen: :ugeek:

przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: przedszkolanka »

jacky6 nie ma sprawiedliwości i nie będzie, takie życie. Jestem optymistką dlatego mam nadzieję na super zabiegi i towarzystwo.A swoją drogą ZUS wysyła mnie w październiku do Kolejowego w Ciechocinku. To Swoszowic na kręgosłup, Ciechocinek na narząd głosu, a nad morze pojadę prywatnie. ;) pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkich fajnego pobytu, a oczekujących super przydziału :kwiat: :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Znam opinię tylko od innych osób , ale w Swoszowicach mają dobrą bazę zabiegową . Jeśli do tego będziesz ze znajomymi , to dobra decyzja , że jedziesz . Poza tym duży smog jest tylko w okresie grzewczym :?

Gdybym ja stanęła przed wyborem Swoszowice lub Arka ... wybrałabym chyba tę Arkę , chociaż to skomercjalizowany moloch , na peryferiach Dzielnicy Uzdrowiskowej . ale tylko i wyłącznie dlatego , że kocham morze i Kołobrzeg , a także dlatego , że Swoszowice to prawie koło mnie ;) więc nie ma żadnej zmiany klimatu .
Gdyby chodziło tylko o ośrodki , wybrałabym ten w Swoszowicach .
Jeśli chodzi o sprawiedliwość , nie na darmo Temida jest ślepa :) , to co inni uważają za błogosławieństwo , dla innych moze być przekleństwem :)
ODPOWIEDZ