Sanatorium Watra Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Sanatorium Watra Krynica Zdrój

Post autor: margot »

Nie mogę nic nowego napisać , ale będąc w maju wpadałam sobie do sympatycznych rehabilitantek gościnnie i opinię :kwiat:
oczekując kolejnego pobytu w przyszłym roku tylko tam ...inny ośrodek mnie nie interesuje ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

opinię podtrzymuję ...winno być :kwiat:
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: serendipity »

Moja opinia z pobytu w Watrze w Krynicy Zdroju:
Byłam w Watrze w sierpniu zeszłego roku, budynek jest na górce, więc zawsze 'do domu' było pod górkę. I to stromo.
Pokoje są ładne i wystarczająco duże (mieszkałam w trójce), nie polecam pokoi 1-osobowych, bo to malutkie wąskie klitki bez łazienki (dostępna na korytarzu), dwójki są sympatyczne, ale chyba trochę ciasne.
Baza zabiegowa dość dobra, zabiegi wykonywane przez rehabilitantów skrupulatnie, w czasie, i zawsze z uśmiechem.
Posiłki były bardzo chwalone przez samych właścicieli, moim zdaniem opierały się na objętości i zawartości wzmacniaczy smaku, ale się jadło i smakowały:)
Ogólnie ok, w skali 10 pkt: 6 (gdyby był basen, byłoby prawie 8).
Jakby ktoś miał jakieś pytania, to niech się nie wstydzi i pyta na maila, odpowiem:)
andrzej1907
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2015 15:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: andrzej1907 »

Dzięki za wyczerpującą opinię :)
ODPOWIEDZ