Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Super , czyli jest tez ktoś zadowolony z Daniela , bo jak dotąd to wszyscy na nie . Ale mam nadzieje , ze jednak więcej jest tych na tak i , ze znajdą się jeszcze osoby pozytywnie nastawione do Daniela . A może ktoś jeszcze dowiedział się , ze będzie w Danielu od 9 września ??? Pozdrawiam
Witam Byłam w Danielu w marcu 2018r i mogę powiedzieć że Ok. Zabiegi są na miejscu łącznie z basenem. Rehabilitanci są super choć nie wiem jak teraz.Jezeli chodzi o pokoje to ja trafilam na 2 -osobowy (5 piętro)pokój był super i współlokatorka również. Jedzenie może i dobre ale monotonne,trochę daleko do centrum ok.20-25min.do centrum Ustronia ale spacerkiem wzdłuż Wisły nieodczuje się tego czasu .W Danielu jest również mała kawiarenka...Pozdrawiam
Hey wróciłam z Daniela opowiem wam jak jest ! Jedzie jest smaczne domowe jedynie śniadania są skromne i to bardzo A z rana potrzeba jedzenie bo są ćwiczenia basen dużo traci się energii ! Zabiegi tak jak ludzie piszą niema szału ! Jeśli ktoś z was trafi do lakraz Pani Dłubak to bardzo dobrze .lekarz bardzo skrupulatny i dokładny star się pomóc nie zaszkodzić ! Pokoje są sprzątanie co 3 dni jak ktoś może niech zabierze z sobą zmianę pościelowe bo rano się człowiek budzi i śpi pod kosz do A koldra ucieka wyslizguje się niema zapiec. Pokoje polecam z dużym balkonem nad kawiarnia ! W pierwszym tygodniu zabiegi kończy si3 w miarę szybko do 14.30. Potem się kumulują bo są prelekcje ! Raz we wtorek jest wieczorek taneczny przy kawiarni lecz bawi się tylko NFZ na tańce to do Utropka mi Zapiecka Daniel chodził ! Wspominam bardzo fajnie bo pogoda dopisała i fajnie ludzi byli ! oraz organizowane przez nas wycieczki . Pozdrawiam tych co turnus przed wami miłego wypoczynku !!Jak dobrze że tam nie byłam zima !! Kiepsko by było .
No hej Toniusia już po sanatorium ,a ja jeszcze przed .Czyli nie jest tak strasznie jak to co niektórzy opisują .... Super już się nie mogę doczekać .A może znalazł się ktoś jeszcze kto jedzie do Ustronia do Daniela od 9 września ????. Pozdrawiam