CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Post autor: eluunia »

.............Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt..............gdzieś to czytałam :| :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mask »

Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

eluunia pisze:.............Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt..............gdzieś to czytałam :| :lol: :lol: :lol:

Moze i masz rację , :kwiat: :kwiat: ,ale facet tez ma troszke sekretów,,,, :twisted:
Sekret szczęśliwego mężczyzny: :D
Po pierwsze: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która potrafi i lubi gotować, a jej hobby to pranie i sprzątanie.
Po drugie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która dobrze zarabia i potrafi Cię utrzymać.
Po trzecie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która bardzo lubi częsty i wyrafinowany seks, a do tego nigdy nie boli ją głowa.
Po czwarte: Bardzo ważne, a wręcz najważniejsze jest to, by te kobiety nigdy się nie spotkały i nie dowiedziały o sobie. :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

many pisze:
eluunia pisze:.............Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt..............gdzieś to czytałam :| :lol: :lol: :lol:

Moze i masz rację , :kwiat: :kwiat: ,ale facet tez ma troszke sekretów,,,, :twisted:
Sekret szczęśliwego mężczyzny: :D
Po pierwsze: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która potrafi i lubi gotować, a jej hobby to pranie i sprzątanie.
Po drugie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która dobrze zarabia i potrafi Cię utrzymać.
Po trzecie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która bardzo lubi częsty i wyrafinowany seks, a do tego nigdy nie boli ją głowa.
Po czwarte: Bardzo ważne, a wręcz najważniejsze jest to, by te kobiety nigdy się nie spotkały i nie dowiedziały o sobie. :lol: :lol: :lol: :lol:
...................Many jak mnie znalazłeś :?: :lol: :lol: a co do głowy to ostatnio mówiłeś że Ci nie potrzebna :lol: no i będziesz miał problem z tym po czwarte....bo ta nasza intuicja
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Kobieta jest wiosną – przychodzi po jesieni i zimie, przynosi świeżość i ciepło i jeszcze przynosi nadzieję. :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...........A właściwie to sobie tak myślę....... samodzielność dają nam szaloną satysfakcję, ale żadna kobieta bez mężczyzny nie jest naprawdę szczęśliwa. Dlatego czas na intensywny kurs - jak wybrać i hodować mężczyznę. Z pożytkiem dla siebie i bez szkody dla niego .... może to już za późno ale ....oj dobrze że mój akt własności tego nie czyta :lol: :lol: ;)
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Mam męża od 30 lat, ale nigdy nie traktowałam jego jak swoją własność. Związek to nie niewolnictwo, a prawda o kobietach jest taka iż szybciej od mężczyzn się starzejemy dlatego powinnyśmy wiązać się z mężczyzną starszym od siebie - pragnę przypomnieć Paniom, które za chwilę wyjadą do sanatorium jako "łowczynie" :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

.........Ja też mam za sobą wiele jesieni wspólnego życia i doskonale wiem że każdy związek jest takim domem do którego klucze są w naszych rekach..jeżeli zamkniemy go od wewnątrz stanie się naszym więzieniem ...a my jesteśmy wolnymi ....Każdy z nas potrzebuje sfery prywatności, czegoś, co ma tylko dla siebie...Miłość powinna być wolnością, nie więzieniem…Pamiętajmy, że miłość nie wyklucza przyjaźni i na odwrót…Nie musimy rezygnować z ważnych dla nas znajomości, a już na pewno nie ma prawa wymagać tego od nas nasz partner… ;) tak myślę
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Kobieta i mężczyzna jadą samochodem. W pewnym momencie ona pyta:
"Kochanie, nie napiłbyś się czegoś?". Mężczyzna, zgodnie z prawdą, odpowiada: "Nie". Kobieta się obraża. Mężczyzna nie wie, o co chodzi.

Mężczyźni posługują się całkiem odmiennymi stylami konwersacji. Kiedy kobieta zadaje pytanie, zwykle wcale nie oczekuje odpowiedzi - rozpoczyna właśnie negocjacje na temat tego, czego życzyliby sobie oboje. Ze swego punktu widzenia wykazuje troskę o mężczyznę, podczas gdy on kompletnie ignoruje jej potrzeby. Z punktu widzenia mężczyzny to manipulacja, aby on poczuł się winny.

Nikt nie oczekuje od nas, byśmy na stałe wiązali się z przedstawicielem obcej kultury. Powszechne natomiast jest oczekiwanie, byśmy wiązali się na dłużej z przedstawicielami innej płci, tymczasem różnice między dwiema płciami są często dużo głębsze niż pomiędzy ludźmi pochodzącymi z różnych środowisk.
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

eluunia pisze:.........Ja też mam za sobą wiele jesieni wspólnego życia i doskonale wiem że każdy związek jest takim domem do którego klucze są w naszych rekach..jeżeli zamkniemy go od wewnątrz stanie się naszym więzieniem ...a my jesteśmy wolnymi ....Każdy z nas potrzebuje sfery prywatności, czegoś, co ma tylko dla siebie...Miłość powinna być wolnością, nie więzieniem…Pamiętajmy, że miłość nie wyklucza przyjaźni i na odwrót…Nie musimy rezygnować z ważnych dla nas znajomości, a już na pewno nie ma prawa wymagać tego od nas nasz partner… ;) tak myślę
przyjaźń...to solidny fundament dla miłości :) bez tego nie ma przyszłości dla ...miłości...
ODPOWIEDZ