Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Beab, dziwi mnie to, że masz taki niski numerek i jeszcze totalna dezorientacja... Ja się trochę martwię, żeby mi sierpień nie wypadł. Był taki czas, że schodziło ok. 1000 tygodniowo, teraz się znów trochę zaklinowało. Pozdrawiam serdecznie
Ja nadal czekam na weryfikacje,mój aktualny numer 27869. W maju minęło 24 miesiące. Za bardzo chcę się dowiedzieć dokąd mnie wysyłają . Pozdrawiam Wszystkich.
Berbl to już tuż tuż. A ja czytałam opinię na temat Rabki. I jak zwykle są różne. Ile ludzi tyle opinii Ale grunt to dobre nastawienie. Lubię czytać to i książki zabieram..a 21 dni zleci jak nic. pozdrowionka