Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam Wszyskich
No cóż zobacze ja będzie. Lubie dobrą lekturę a w domu brak mi na nią czasu.
Jade się kurować a nie balować więc biała sala mnie nie tyczy.
Lubie spacery w kolorach jesieni i wieczorową porą.
Pozdrawiam
M44 pisze:Dzięki dziewczyny Szykuje się na ten wyjazd z pozytywnym nastawienie i nie moge się już doczekać Mieszka z nami córka z zięciem i trójka rozrabiaków wkońcu odpoczne ,,,,,,,,,,,,,, pozdrawiam
Witajcie,
chciałabym zapytać jakie są warunki w Młynarzu jeśli chodzi o pokoje. Czy dużo jest pokoi 2- osobowych, czy upychają w studiach a może pokojach 4- osobowych? Czy jest szansa, by nie- małżeństwo (2 siostry) mieszkały w pokoju 2- osobowym?
Witajcie
Ja już się nie będę na forum wypowiadać. Bo pan Zbych ma inne zdanie. Ale każdy ma prawo do własnej opini.
On ma swoją a ja swoją.
A co do pokoji to są tyklo 2 i 3 osb. Dwójek jest nawet więcej niż trójek.
Napoewno nie będzie problemu. Napisze Ci co i jak na PW pozdrawiam
Serdecznie dziękuję za wyczerpujące informacje tutaj i na priv. Jesteśmy z lubelskiego, więc nie mamy innego wyjścia jak przyjechać dzień wcześniej. Kontaktowaliśmy się z recepcją i powiedziano nam, ze nie będzie problemu.
Wolimy być tam już następnego dnia z rana, żeby załapać się na dwójeczkę.
Ja już się nie będę na forum wypowiadać. Bo pan Zbych ma inne zdanie.
antygona28. Zastanowiłaś się co napisałaś czy nie bardzo? Piszesz, że nie będziesz się wypowiadać na forum bo ja mam inne zdanie. Przecież to niepoważne. Nikomu nie ubliżam, staram się pisać w miarę przystępnie, a forum- każde forum jak nazwa wskazuje to: dyskusja, rozmowa, wymiana zdań itd. Jak sobie wyobrażasz dyskusję gdyby wszyscy mieli identyczne zdanie jak Ty??? Pozdrawiam/Zbych/Zbyszek
zbych pisze:... ale tu chodziło o opinię na temat atrakcyjności Szczawna
Szanowny Zbychu, a ja czytając pytanie założyciela wątku wnioskuję, że chodzi jednak o ośrodek Młynarz, a nie o atrakcyjność Szczawna (o którym piszesz chyba w każdym wątku na temat szczawniańskich sanatoriów). Zresztą jak ktoś tu wcześniej napisał - ile ludzi tyle zdań. Mi osobiście Szczawno bardzo odpowiada i powiem Ci, że zdecydowanie wolę ciche atrakcje niż hałas dancingów. Potańczyć można i owszem ale to tak jak i z książką - niekoniecznie w sanatorium, a jakość bazy zabiegowej, standard zakwaterowania i wyżywienia oraz dobry KaOwiec to moim zdaniem dużo ważniejsze cechy sanatorium. Dlatego bardzo proszę więcej o Młynarzu, więcej o Młynarzu i jeszcze raz w tym wątku więcej o Młynarzu
Pozdrawiam
Zgadzam się z ,,administrator ,, ma racje jak i antygona 28 Tu chodzi o opinie Młynarza. O Szczawnie można poczytać na innym forum...Ja swoją opinie napisze po powrocie czyli w listopadzie.... pozdrawiam