MŁYNARZ-SZCZAWNO ZDRÓJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
M44
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 sie 2013 12:32
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: MŁYNARZ-SZCZAWNO ZDRÓJ

Post autor: M44 »

Witam Wszyskich :!:
No cóż zobacze ja będzie. :oops: Lubie dobrą lekturę a w domu brak mi na nią czasu.
Jade się kurować a nie balować więc biała sala mnie nie tyczy.
Lubie spacery w kolorach jesieni i wieczorową porą.
Pozdrawiam
irenak55
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2013 17:39
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: irenak55 »

M44 pisze:Dzięki dziewczyny :kwiat: Szykuje się na ten wyjazd z pozytywnym nastawienie i nie moge się już doczekać ;) Mieszka z nami córka z zięciem i trójka rozrabiaków :roll: wkońcu odpoczne ,,,,,,,,,,,,,, :kwiat: pozdrawiam
kpecak
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2013 21:23
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kpecak »

Witajcie,
chciałabym zapytać jakie są warunki w Młynarzu jeśli chodzi o pokoje. Czy dużo jest pokoi 2- osobowych, czy upychają w studiach a może pokojach 4- osobowych? Czy jest szansa, by nie- małżeństwo (2 siostry) mieszkały w pokoju 2- osobowym?
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2013 07:55

Post autor: antygona28 »

Witajcie :kwiat:
Ja już się nie będę na forum wypowiadać. Bo pan Zbych ma inne zdanie. Ale każdy ma prawo do własnej opini.
On ma swoją a ja swoją. :roll: :roll: :roll: :roll:
A co do pokoji to są tyklo 2 i 3 osb. Dwójek jest nawet więcej niż trójek.
Napoewno nie będzie problemu. Napisze Ci co i jak na PW :kwiat: pozdrawiam
kpecak
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2013 21:23
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kpecak »

Serdecznie dziękuję za wyczerpujące informacje tutaj i na priv. Jesteśmy z lubelskiego, więc nie mamy innego wyjścia jak przyjechać dzień wcześniej. Kontaktowaliśmy się z recepcją i powiedziano nam, ze nie będzie problemu.
Wolimy być tam już następnego dnia z rana, żeby załapać się na dwójeczkę.
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jeśli można spytaj na kiedy macie turnus :?: :?: :?:
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

Ja już się nie będę na forum wypowiadać. Bo pan Zbych ma inne zdanie.
antygona28. Zastanowiłaś się co napisałaś czy nie bardzo? :D Piszesz, że nie będziesz się wypowiadać na forum bo ja mam inne zdanie. Przecież to niepoważne. Nikomu nie ubliżam, staram się pisać w miarę przystępnie, a forum- każde forum jak nazwa wskazuje to: dyskusja, rozmowa, wymiana zdań itd. Jak sobie wyobrażasz dyskusję gdyby wszyscy mieli identyczne zdanie jak Ty??? :lol: Pozdrawiam/Zbych/Zbyszek
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Zbych. :!: Owszem wiem co napisałam. Porostu nie poruszam już tematu opini o Szczawnie Zdrój. :kwiat: miłego życze wszyskim wieczorka
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

M44 pisze:Prosze o opinie tego ośrodka :?:
zbych pisze:... ale tu chodziło o opinię na temat atrakcyjności Szczawna
Szanowny Zbychu, a ja czytając pytanie założyciela wątku wnioskuję, że chodzi jednak o ośrodek Młynarz, a nie o atrakcyjność Szczawna (o którym piszesz chyba w każdym wątku na temat szczawniańskich sanatoriów). Zresztą jak ktoś tu wcześniej napisał - ile ludzi tyle zdań. Mi osobiście Szczawno bardzo odpowiada i powiem Ci, że zdecydowanie wolę ciche atrakcje niż hałas dancingów. Potańczyć można i owszem ale to tak jak i z książką - niekoniecznie w sanatorium, a jakość bazy zabiegowej, standard zakwaterowania i wyżywienia oraz dobry KaOwiec to moim zdaniem dużo ważniejsze cechy sanatorium. Dlatego bardzo proszę więcej o Młynarzu, więcej o Młynarzu i jeszcze raz w tym wątku więcej o Młynarzu :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
M44
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 sie 2013 12:32
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: M44 »

Zgadzam się z ,,administrator ,, ma racje jak i antygona 28 :kwiat: Tu chodzi o opinie Młynarza. O Szczawnie można poczytać na innym forum...Ja swoją opinie napisze po powrocie czyli w listopadzie.... :kwiat: pozdrawiam
ODPOWIEDZ