21.09.2013 spotkanie Krynica Zdrój,kto będzie?
Re: 21.09.2013 spotkanie Krynica Zdrój,kto będzie?
-
forumowicz
Nie zapomnielieluunia pisze:.....może tam już śnieg i na sankach jeżdżą ......albo po tych śledziach szukają wody i o nas zapomnieli![]()
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
Krynica powitała nas pogodą w sumie to chyba niezłą,wiaterek,słoneczko,zimno,ciepło,najważniejsze ze nie padało.
spotkanie odbyło się w sanatorium wojskowym,było wręcz rewelacyjnie! zapoznałem kilka nowych osób: Rybka Słoneczko Doris , no i oczywiście ekipę która już znam od wcześniej: Selene, Kruszynka,John, Mix i kilka osób z poza forum.poczułem się jak w raju,tyle miłych uśmiechniętych twarzy,że aż zgłupiałem i w pewnym momencie udałem się po angielsku do swego pokoju,potem oczywiście powróciłem,ale ekipy już nie było,wyniosła się na zajęcia domowe,gdzie spożywano wyśmienite dania śledziowe,które podkreślam osobiście przywiozła Słoneczko! no niestety spóźniłem się i już brakło dla mnie.myślę ze wszyscy się tak super bawili/wprawdzie akordeonu nie było nikt nie przywiózł/ że bardzo mile będą wspominać te chwile, i o to chodzi,bawmy się śmiejmy,spotykajmy i nie daj Boże,nie miejmy złych wspomnień!przecież po to jedziemy żeby poszaleć,pozdrawiam Was dziewczyny Kruszynka,Selena,Rybka ,Doris ,Słoneczko i chłopaki!,było fajnie,zechce tez podziękować w tym miejscu nieobecnej Margot za wyśmienity prezent który dostałem,dzięki!! będzie leżał u mnie w kuchni i wydawał rozkazy na obiad czy kolację!
jeszcze jedno: odpocząłem! i już myślę o następnym spotkaniu: początek lutego 2014 Kołobrzeg!
p.s jeszcze jedno:Mix spisał się wyśmienicie,podziwiam faceta; zero alkoholu przez 3 dni! a za to świetny fotoreporter! a jak bajecznie tańczy,ho przekonacie się same!
-
forumowicz
-
forumowicz
zd
Ps.
Fotki postaram się przesłać w najbliższy weekend. Napiszcie na pv adresy mail.
-
ewa831
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Max