Sanatorium Pionier -Szczawno Zdroj

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2015 20:19
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Sanatorium Pionier -Szczawno Zdroj

Post autor: renata22 »

Agnieszko...mam jeszcze jedno pytanie czy dziala tam inernet-wifi..???
:?: :?:
Agnieszka2
Na forum od: 09 lip 2017 17:05
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Agnieszka2 »

wi-fi w pionierze nie ma za telewizje oplata my zrezygnowalismy z ogladania tv na rzecz spacerow . jest wi-fi w mlynarzu niedaleko .na 22 trzeba byc w pokoju .miasteczko jest cudne caly deptak do dyspozycji kuracjuszy bez samochodow .Zawsze bedziemy szukac minusow ale jak sie chce odpoczac polecam :)
Agnieszka2
Na forum od: 09 lip 2017 17:05
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Agnieszka2 »

internet w telefonach mielismy :kwiat:
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

dzieki za wszystko... :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Szczawno Zdrój Pionier

Post autor: andrzej1955 »

Witam,zastanawiam się dlaczego piszecie w dwóch takich samych tematach i robicie bałagan-macie bardzo świeżą opinię-za którą bardzo dziękujemy-to trzymajcie się już tego tematu,Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam byłam w grudniu miejscowość zadymiona, co do Pioniera to róznie z tym bywało ...pokoje w trakcie remontu ,jedzenie było dobre zawsze ciepłe ...reszta to zalezy od towarzystwa pielegniarki ok zwłasza Renia :)
midem
Na forum od: 16 wrz 2018 11:01

Post autor: midem »

W "Pionierze" byłem w czerwcu 2018r. Ogólnie rzecz biorąc, opinie mogę potwierdzić : personel miły (poza kierowniczką zadufaną w sobie), posiłki bardzo dobre i na miejscu. Na zabiegi trzeba dojść, ale nie stanowi to jakiegoś znaczącego problemu. Wiele do życzenia natomiast pozostawia stan techniczny samego budynku (uszkodzone posadzki, okna, mało sprawna wentylacja). Utrudniony także jest dojazd i podjazd do obiektu. Wszystkie te niedogodności rekompensuje położenie domu i okolice.
Les1000
Na forum od: 13 cze 2019 10:51

Post autor: Les1000 »

Witam, czy jest problem z parkowaniem pozdrawiam
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

WITAMMM,JA NIE MIALAM PROBLEMU,,,OBOK JEST ULICA NA KTOREJ ZAWSZE MOZNA ZNALEZC WOLNE MIEJSC.....(DROGA KTORA PROWADZI NA SLONECZNA POLANE);;;;
Wiechun
Na forum od: 20 lut 2020 11:46
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: Wiechun »

Witam. W Pionierze Szczawno Zdrôj przebywałem zimą 2017. Żeby nie miłe towarzystwo w pokoju chętnie bm po kilku dniach wyjechał. Konkrety: warunki: Pokoje 3 osobowe w studio ze wspólną łazienką, gdzie drzwi miały z 50lat były zasuwane i jak się je zamknęło to budynek się trząsł,. Wyposażenie pokojów znośne.lecz przestarzałe . Posiłki kateringowe ale smaczne lecz w ciemnej i ciasnej piwnicy., wydawane z okienka. Przy często psującej się i nieczynnej windzie trzeba było 3 piętra chodzić pieszo, Personel sprzątający głośny i opryskliwy. Personel pilęgniarski w miarę ok, poza 1 osobą, która chyba pomyliła się z zawodem, Lekarz bardzo miły i konkretny. Baza zabiegowa na zewnątrz ale blisko. Miejscwość tak zanieczyszcona dymem , smogiem, że nie ma czym oddychać. Smród nie do zniesienia spowodowany tym, że palą w piecach byle czym. Brak parkingu, trzeba szukać wolnych miejsc przy drogach dojazdowych, Ogólnie miiejscowość ładna leczo osobiście odradzam zimą i niekoniecznie do Pioniera. Chyba . najgorsze sanatorium, w którym przebywałem, jeśli chodzi o zakwaterowanie ,obsługę. I czystość powietrza. Baza zabiegowa ok.w porządku.
ODPOWIEDZ