Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
wi-fi w pionierze nie ma za telewizje oplata my zrezygnowalismy z ogladania tv na rzecz spacerow . jest wi-fi w mlynarzu niedaleko .na 22 trzeba byc w pokoju .miasteczko jest cudne caly deptak do dyspozycji kuracjuszy bez samochodow .Zawsze bedziemy szukac minusow ale jak sie chce odpoczac polecam
Witam,zastanawiam się dlaczego piszecie w dwóch takich samych tematach i robicie bałagan-macie bardzo świeżą opinię-za którą bardzo dziękujemy-to trzymajcie się już tego tematu,Pozdrawiam
Witam byłam w grudniu miejscowość zadymiona, co do Pioniera to róznie z tym bywało ...pokoje w trakcie remontu ,jedzenie było dobre zawsze ciepłe ...reszta to zalezy od towarzystwa pielegniarki ok zwłasza Renia
W "Pionierze" byłem w czerwcu 2018r. Ogólnie rzecz biorąc, opinie mogę potwierdzić : personel miły (poza kierowniczką zadufaną w sobie), posiłki bardzo dobre i na miejscu. Na zabiegi trzeba dojść, ale nie stanowi to jakiegoś znaczącego problemu. Wiele do życzenia natomiast pozostawia stan techniczny samego budynku (uszkodzone posadzki, okna, mało sprawna wentylacja). Utrudniony także jest dojazd i podjazd do obiektu. Wszystkie te niedogodności rekompensuje położenie domu i okolice.
Witam. W Pionierze Szczawno Zdrôj przebywałem zimą 2017. Żeby nie miłe towarzystwo w pokoju chętnie bm po kilku dniach wyjechał. Konkrety: warunki: Pokoje 3 osobowe w studio ze wspólną łazienką, gdzie drzwi miały z 50lat były zasuwane i jak się je zamknęło to budynek się trząsł,. Wyposażenie pokojów znośne.lecz przestarzałe . Posiłki kateringowe ale smaczne lecz w ciemnej i ciasnej piwnicy., wydawane z okienka. Przy często psującej się i nieczynnej windzie trzeba było 3 piętra chodzić pieszo, Personel sprzątający głośny i opryskliwy. Personel pilęgniarski w miarę ok, poza 1 osobą, która chyba pomyliła się z zawodem, Lekarz bardzo miły i konkretny. Baza zabiegowa na zewnątrz ale blisko. Miejscwość tak zanieczyszcona dymem , smogiem, że nie ma czym oddychać. Smród nie do zniesienia spowodowany tym, że palą w piecach byle czym. Brak parkingu, trzeba szukać wolnych miejsc przy drogach dojazdowych, Ogólnie miiejscowość ładna leczo osobiście odradzam zimą i niekoniecznie do Pioniera. Chyba . najgorsze sanatorium, w którym przebywałem, jeśli chodzi o zakwaterowanie ,obsługę. I czystość powietrza. Baza zabiegowa ok.w porządku.