Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiem, ze już od dziś znam odpowiedź na tytułowe pytanie.
Tym razem ani góry ani morze podczas wakacji, lecz dla odmiany Lubelszczyzna
W sierpniu odkrywamy Polesie i Roztocze a przecież również tam znajduje się pewne mało znane uzdrowisko
Lubelszczyzna jest piękna, mamy dużo lasów, jezior, rzek.....spływ kajakowy po Bugu, szumy na Tanwi, klimatyczny Kazimierz Dolny, Lublin z pięknym Starym Miastem i zamkiem, Zamość odrestaurowany itp. Zapraszam ....ach lubelskie jakie cudne, gdzie jest drugi taki kraj, tam przeżyjesz ... wrażeń moc. Pozdrawiam
Halo Gloria, odwiedziłem ten Twój Perast, ładna, kameralną, bardziej czysta miejscowosc, podobala mi się , jednak Kotor a szczególnie stare miasto taka mała Wenecja , piękny. Pomarzylem trochę w marinie w Tivat. Góry i woda , dobre jedzenie,piwo i wino . Pozdrawiam mocno opalony
Do spa w Augustowie , fajna wakacyjna oferta. Tylko czy pogoda dopisze ? Ale co tam, na deszcz będzie sauna i basen a i słońca też chyba trochę będzie.