21.09.2013 spotkanie Krynica Zdrój,kto będzie?

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Re: 21.09.2013 spotkanie Krynica Zdrój,kto będzie?

Post autor: Irena0404 »

coś mi sie zdaje, że to doborowe towarzystwo utknęło na Górze Parkowej... ;) stąd brak odzewu :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

.....może tam już śnieg i na sankach jeżdżą ......albo po tych śledziach szukają wody i o nas zapomnieli ;) :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

eluunia pisze:.....może tam już śnieg i na sankach jeżdżą ......albo po tych śledziach szukają wody i o nas zapomnieli ;) :lol: :lol:
Nie zapomnieli :D ,śniegu nie mają , bawią się dobrze, na relacje trzeba poczekać do jutra :kwiat:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

ups...napięcie rośnie :lol: :lol: :lol:
forumowicz

witam,było lux! żałujcie!! cd jutro!
forumowicz

witam! napisze parę słów o spotkaniu ,opinia moja własna.
Krynica powitała nas pogodą w sumie to chyba niezłą,wiaterek,słoneczko,zimno,ciepło,najważniejsze ze nie padało.
spotkanie odbyło się w sanatorium wojskowym,było wręcz rewelacyjnie! zapoznałem kilka nowych osób: Rybka Słoneczko Doris , no i oczywiście ekipę która już znam od wcześniej: Selene, Kruszynka,John, Mix i kilka osób z poza forum.poczułem się jak w raju,tyle miłych uśmiechniętych twarzy,że aż zgłupiałem i w pewnym momencie udałem się po angielsku do swego pokoju,potem oczywiście powróciłem,ale ekipy już nie było,wyniosła się na zajęcia domowe,gdzie spożywano wyśmienite dania śledziowe,które podkreślam osobiście przywiozła Słoneczko! no niestety spóźniłem się i już brakło dla mnie.myślę ze wszyscy się tak super bawili/wprawdzie akordeonu nie było nikt nie przywiózł/ że bardzo mile będą wspominać te chwile, i o to chodzi,bawmy się śmiejmy,spotykajmy i nie daj Boże,nie miejmy złych wspomnień!przecież po to jedziemy żeby poszaleć,pozdrawiam Was dziewczyny Kruszynka,Selena,Rybka ,Doris ,Słoneczko i chłopaki!,było fajnie,zechce tez podziękować w tym miejscu nieobecnej Margot za wyśmienity prezent który dostałem,dzięki!! będzie leżał u mnie w kuchni i wydawał rozkazy na obiad czy kolację!
jeszcze jedno: odpocząłem! i już myślę o następnym spotkaniu: początek lutego 2014 Kołobrzeg!
p.s jeszcze jedno:Mix spisał się wyśmienicie,podziwiam faceta; zero alkoholu przez 3 dni! a za to świetny fotoreporter! a jak bajecznie tańczy,ho przekonacie się same!
forumowicz

muszę z urzędu dopisać: oczywiście naszym śladem,nie wiem jak to się dzieje,ale za każdym razem gdzie jesteśmy pojawia się:czerwony krawat,i tajemniczy Ryszard i szalona miedziana Ala,to jest niesamowite! przecież te osoby mieszkają w różnych zakątkach Polski:Zielona Góra,Busko zdrój i okolice Poznania,to się nie mieści w mojej głowie! konkretnie to tak wyglądało: mówię Selenie i Mixowi :dzisiaj spodziewam się tutaj czerwonego krawatu,wchodzimy na salę a tu facet już siedzi i wita nas uśmiechem,mówię dalej :skoro krawat jest to jutro pojawi się Ryszard,jesteśmy w hawanie a tu Ryszard wchodzi,miedzy czasie spotykamy tajemnicza rudą Ale,nic w tym by ciekawego nie było: ale te osoby spotkaliśmy w Busku,Ciechocinku i teraz 3 raz!
forumowicz

Witam. Ja już też dotarłem. Kilka słów prosto z marszu. Cieszę się że się spotkaliśmy i że mogłem poznać również nowe, fajne osoby. Było super. Również serdeczne dzięki za miłe przyjęcie i gościnę przez królową MARGOT i jej grupę w Szczawnicy. Pozdrawiam Jasia ze Szczawnicy. Tak jak pisze MAX..., kuriozum, że; "Krawaciarz:, Ryszard i "Miedziana" pojawiły się w tym samym czasie co my w Krynicy...., :lol: :lol: :lol: . Pozdrawiam :kwiat: 8-) :D
zd
Ps.
Fotki postaram się przesłać w najbliższy weekend. Napiszcie na pv adresy mail.
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewa831 »

Widzę że się super bawiliście. Tak trzymać szkoda że nie mogłam być z wami. Serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

hej hej .....jestem :D . Było to moje pierwsze spotkanie forumowe i może coś mi nie wyszło :D o czym nie wiem ale myślę, ze następne będą jeszcze fajniejsze. Poznałam koleżanki z forum Selene, Rybkę, Doris no i kolegów Maxa i Mixa :D . Serce mi sie raduje i pojawia sie uśmiech na twarzy jak przypomnę sobie naszych M i M :twisted: :lol: :lol: :lol: oj tak po łobuzersku uśmiechnęłam się sama do siebie. No no nie powiem.......... faceci całkiem całkiem.....naprawdę :D . Potwierdzam, ze było SUPER i dziękuję za miłe wrażenia i luzackie :twisted: rozmowy
Max :kwiat: bardzo, bardzo podoba mi sie twoja relacja ze spotkania, ale czy o czymś nie zapomniałeś powiedzieć ? ? ? :twisted:
ODPOWIEDZ