Spotkanie tych samych ludków z innych pobytów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Spotkanie tych samych ludków z innych pobytów

Post autor: forumowicz »

w sanatorium :lol: ? Zdarzyło sie to Wam, by spotkac tych samych ludzi podczas następnych pobytów w sanatorium? Taki temat mnie zawsze ciekawił....
forumowicz

Re: Spotkanie tych samych ludków z innych pobytów

A to jest swietne zagadnienie ;) owszem spotkałam raz jedyny ,kogoś z poprzedniego pobytu w sanatorium .Ta osoba nie była w moim akurat obiekcie ale w innym sanatorium do ktorego chodziłam posłuchać muzyki ;) .Natomiast innym razem spotkałam osobę znajomą i to była "trudna" sprawa ;) :lol: raczej niepożądane spotkanie :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Będąc w Szklarskiej Porębie poznałam kobitkę , wiadomo wspólne wycieczki , rozmowy tudzież tańce , wspominam bardzo miło ,po upływie 2 lat wchodzi a że Aśka jest osobą bardzo wesołą i głośną było ją słychać na całą jadalnię i poznałam ją po głosie-podchodżę i obie :o :shock: oczywiście było to spotkanie na które się ucieszyłyśmy , tym razem przebywając w Świnoujściu.
Pozdrawiam serdecznie a szczególnie Tych co oczekują na dobre wiadomości ;) :lol: Bunia
forumowicz

mnie się to zdarzyło 4 razy,za każdym razem była to żona
forumowicz

MAX, nie takie spotkania mam na mysli :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Ja za każdym razem spotykam Kogoś znajomego , poza pierwszym wyjazdem oczywiście :) chociaż i wtedy były mi 2 osoby znajome - małżeństwo z sąsiedniej miejscowości :)
Na ostatnim pobycie w NIWIE spotkałam 4 osoby z innych turnusów , min koleżankę z pokoju z pobytu rok wcześniej w Posejdonie :D

Najbardziej pamiętne jest dla mnie to , że , gdy tradycyjnie wysłałam sms-y do swoich znajomych z pozdrowieniami z Kołobrzegu , koleżanka oddzwoniła ze śmiechem , proponując spotkanie . Była w innym ośrodku :)

Czasami kojarzy się twarz , nie pamiętając dokładnie skąd , ale po kilku wymienionych słowach , wszystko staje się jasne :)

Lubię spotykać znajome twarze :)
forumowicz

Ja podobnie,zawsze jak gdzieś wyjeżdżam spotykam kogoś znajomego
Awatar użytkownika
anikop
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2016 22:24
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5