Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
M44 Ja również ma na 29.10 .... jade z wrocławia PKP. A krecikiem się nie przejmuj ja również mam awokado takie same z kimś:)jak coś to pisz na ,,PW,,pozdrawiam
Isynieje już to pytanko jako...Od 29.10.2013 Szczawno Zdrój:) MŁYNARZ-SZCZAWNO ZDRÓJ Oceń sanatorium. Opinie o sanatoriach. zapraszam tu do nas Czym nas więcej tym rażniej pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013 08:15 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Właśnie połączyłem oba wątki.
Zapraszamy irenak55
Ja jak i M44 wybieramy się również do Młynarza. Spotkanie na dworcu PKP we Wrocławiu przy przesiadc na Wałbrzych Miasto odjazd 10:24 a na miejscu 11:56 ,,,,trasa z Ponania na Szklarską Porębę przez wrocław , wałbrzych
Witam Ja niestety ale musze zrezygnować z pobytu od 29.pażdziernika.A tak się cieszyłam na ten wyjaz ale niestety takie to już życie sprawy rodzine są ważniejsze. Dopiero pojade po nowym roku... Życze wszyskim kuracjuszom miłego pobytu
Ano niestety nieraz i tak bywa , że sprawy niespodziewane potrafią zrobić nam psikusa Zycze Ci dużo sił byś wytrwała w takich trudnych sprawach oraz zdrówka dla mamy pozdrawiam
Hej, hej...też jadę do "Młynarza" 29.10.13r. Jadę po raz pierwszy tak w ogóle i chyba też PKP z Wrocławia, o ile uda mi się tam dotrzeć przez całą Polskę;)
To już mniej więcej wiem jak dojechać do Wałbrzycha:) A jak rozpoznam grupkę jadących do tego sanatorium?:) Pozdrawiam z Mazur:)
Ale się umnie namieszało. Miałm komisje w ZUS tydzień temu a dziś dosałam od nich skierowanie do sanatorium na 28.10.2013 do Swieradów Zdrój. Po zaciągnieciu opini w Zusie musze zrezygnować Szczawna Zdrój. bo inaczej pozbędę się renty a przyznali mi tylko na 6 misięcy.... życze wszyskim kuracjuszom z Szczana miłego pobytu