Matczyna emerytura
-
forumowicz
Re: Matczyna emerytura
Nie wiem , zastanawiam się w jakim ja świecie żyję , mam różne kręgi znajomych ale w żadnym nie dochodzi do takich scysji jak tu na Forum. Jestem tym bardzo zniesmaczona .
Ustalone jest - nie politykujemy , a niektórzy chcą być tubą wybranej opcji, przy tego rodzaju społecznych tematach nie uniknie się jakiegoś porównania , odniesienia do sprawujących rządy obecnie czy w przeszłości tylko na litość róbmy to z wyczuciem i nikt nie powie - to polityka .
Jeśli ktoś ma taką silną potrzebę politykowania , są fora , które otwarte są na takie dyskusje, a najlepszym miejscem jest komitet wyborczy konkretnego ugrupowania .
Nie jestem gorszy sort ani lepszy sort - jestem dobry sort !
Wracając do tematu , nie jestem zwolennikiem tzw matczynej emerytury.
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Inteligencja
Kolejną mocną stroną osób urodzonych pod znakiem Wagi /numerologiczna 5 ka/jest niewątpliwie inteligencja. To właśnie dzięki temu Wagi z łatwością odnajdują się w różnym towarzystwie, są w stanie wypowiedzieć się na wiele tematów, o których ktoś inny nie ma najmniejszego pojęcia. Dzięki tej umiejętności są postrzegane jako osoby o niebywałej inteligencji. dodam geny,no i nieskromnie zarozumiałość! rozumiesz teraz? miłego dnia przyjacielu
-
forumowicz
Tyle tylko że moja IQ jest cienkie
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Właśnie z tego powodu wolę poczytać , niż się wypowiadać.Niestety ostatnio cały czas ataki i agresjaMax pisze: 08 lip 2019 09:43 niektóre moje wpisy były prowokacją,w celu rozruszania forum,niektóre ot zabawą ,aby było wesoło,ot po prostu forum traktowałem na wesoło,i było ok,od pewnego czasu się to wszystko pozmieniało w złą stronę
-
forumowicz
-
forumowicz
Wybaczcie ale są tematy w których rozmawiamy o pupie Maryny, o pogodzie, o dziuniach, sernikach i pogodzie. I także w tematach jak te, kontrowersyjne, trudne społecznie dla których zawsze uwidaczniają się różne opinie i jakby nie było sympatie polityczne. Na tym to też polega. Owszem możemy się nie wypowiadać i bądźmy szczerzy tak robi 90% niby aktywnych na Forum. Jednocześnie będąc obecnym, czytającym i niewidzialnym. Czy do końca tak to powinno wyglądać...? I tak dążymy w kierunku wymiany informacji przed wyjazdami. Li i jedynie. Po przyjeździe niekoniecznie, peleryna niewidka się pojawia.
Wybaczcie ale jakaś podminowana jestem....więc kończę aby nie napisać nic więcej szczególnie odnośnie cech przypisanych znakom zodiaku.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 161 razy
- Podziękowano: 76 razy
Pozdrawiam
Matczyna emerytura -NIE..matką się po prostu jest