Matczyna emerytura

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Matczyna emerytura

Post autor: forumowicz »

Wpis dziuni Florki nawet jest niezły,i mnie przekonuje,żadna różnica ,czy usunę konto czy przestane pisać nieciekawych dla mnie tematach,swoją opinie przedstawiłem,jedni zrozumie,inni nie,nieważne ,co do znikania z forum ,to miałem zawsze jeden nick Max,gdy usunąłem ,pojawił się co dziwne drugi nick Max,który był już wcześniej,tak więc czy znikałem z forum czy nie ,tez nieważne ,przechodząc do konkretu,czyli IQ,ZDarek twierdzi że ma cienki,Darek że krótki,nic nie pozostało,jak i mnie zmierzyć,jeśli chodzi o poczucie humoru,to tutaj wszyscy maja niezłe! życzę miłego dnia,i szybkich wyjazdów
forumowicz

Max, czy nie można pożegnać się z Ludźmi jak Człowiek z choć minimalną inteligencją? Teraz już wiem że nie Wrócisz na forum, skoro Palisz mosty.
Mam nadzieję że Wiesz o czym mówię, i szybko zareagujesz.
forumowicz

A co do tematu,jestem za! za wszystkimi plusami! zabierać bogatym,dawać biednym!
p.s wykrzykniki dodają wyrazistości wpisowi
forumowicz

sorry,no niestety jako człowiek z minimum nie wiem o czym myślisz,na co mam zareagować?
forumowicz

Zmykam z tego wątku,nie ma sensu dyskutować,skoro brak dogadania
forumowicz

Nadal jestem nie rozumiany więc wklejam,synonimy słowa dziunia: laleczka, laska, babeczka, kobietka, kobieta, lalunia, babka, lala, kobita, gąska, kobitka, foczka, loszka, niunia, żona, ... wydają mi się to ładne nazwy
forumowicz

Być może w innym rejonie dziunia ma inne znaczenie,mnie się ta nazwą podoba,po prostu dziunia to fajna kobitka,tak to interpretuję
forumowicz

Czy wystarczy panu takie wyjaśnienie?
forumowicz

W sloganie miejskim, dziunia to pochlebne określenie młodej, atrakcyjnej kobiety.lub określenie normalnej po prostu kobiety,i kto tu kogo ma przepraszać,czy zareagować,masakr, ludzie opamiętajcie się!
Ostatnio zmieniony 08 lip 2019 15:11 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

Zapomniałeś napisać czegoś o szantażu, Max.
Zablokowany