Muszyna 7-30 sierpień 2019
Re: Muszyna 7-30 sierpień 2019
Okolica rzeczywiście piękna i nade wszystko spokojnie bo to malutka mieścinka.
Każdy ocenia pobyt zgodnie ze swoimi oczekiwaniami więc jeśli oczekujesz spokoju to myślę, że znajdziesz bo niekoniecznie jest gdzie "poszaleć"
Zresztą ja nie szukałam rozrywek tylko nastawiłam się na rehabilitację i niezbyt interesowałam się w tym temacie. Spacery do wyboru i koloru 
Każdy ocenia pobyt zgodnie ze swoimi oczekiwaniami więc jeśli oczekujesz spokoju to myślę, że znajdziesz bo niekoniecznie jest gdzie "poszaleć"
- Palka87
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2018 18:04
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 23
hej
Ja mam termin od 7-30 sierpnia
jakiś czas temu pytałam czy się ktoś wybiera do Muszyny w tym terminie ale nie było za bardzo odpowiedzi... :/
Czy ktoś jedzie do Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki Mściwujewskiego? tam jeszcze mnie nie było i nie wiem czego się spodziewać, więc gdyby ktoś mógł opowiedzieć jak tam jest i co trzeba ze sobą zabrać to byłabym wdzięczna
pozdrawiam wszystkich

Ja mam termin od 7-30 sierpnia
Czy ktoś jedzie do Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki Mściwujewskiego? tam jeszcze mnie nie było i nie wiem czego się spodziewać, więc gdyby ktoś mógł opowiedzieć jak tam jest i co trzeba ze sobą zabrać to byłabym wdzięczna
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Jest sporo wpisów w "oceń sanatorium" polecam lekturę, a co do pobytu to już ocenicie sami