Polańczyk Plon 26.07.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Polańczyk Plon 26.07.2019

Post autor: forumowicz »

To tylko web cam wejdź na neta i delektuj się. Polańczyk ma w sobie coś takiego, że warunki (nie trafiłam najgorzej) i ludzie ( ekipa dwuosobowa ale zgrana) i zabiegi (nic nowego oprócz płatnego krio) nie było tracą na znaczeniu
Zresztą w moim przypadku albo nie widzę efektów po zabiegach albo sprawdza się moja teoria, że na poprawę najbardziej wpływa sam pobyt i aktywność z nim związana ( lażenie, tańce, rozmowy, drobne przyjemności i brak stania przy garach) będziesz miała cudowne wspomnienia, wiem to.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Smerfetkaa pisze: 05 lip 2019 07:58 No szkoda, coś mnie ominęło moderator usunął parę linków😪
No bo nie można wklejać linków , jedynie te , odnoszące się do innych tematów forum :)
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2017 00:14
Staż sanatoryjny: 2
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Smerfetkaa »

Oczywiście cieszę :) się ze skierowania do Polańczyka. Okolica przepiękna i wszystko to co kocham góry i woda w zasięgu ręki. Jak na ten czas brakuje jedynie zgranego towarzystwa, a nawet jeśli się nie uda ekipa będzie to fajny czas. Można go sobie ciekawie zorganizować, jest wiele uroczych miejsc, które warto zobaczyć. Pozdrawiamięknie przedstawili to byli kuracjusze za co serdecznie dziękuję :kwiat: . Jeśli tylko pogoda dopisze to na pewno nie będę się nudzić. Jadę po pozytywną energię, odpoczynek od codziennych obowiązków i naładowanie akumulatorów, bo to jest mi bardzo potrzebne.
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

anna818 pisze: 05 lip 2019 10:06 Witam . Byłam w Polańczyku w 2015 roku , konkretnie w Dedalu. Teraz znowu odwiedzę tę piękna okolicę , tym razem w Solince już od 23 lipca . Już się cieszę , pora roku idealna na piękne :) Pozdrawiam
Świetnie zrobisz rozeznanie i może uda nam się gdzieś na wspólną kawę umówić.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Post autor: szynszyl64 »

Smerfetkaa.Ekipa się znajdzie.A Bieszczady wciągają.Zwiedzać jest wiele miejsc.Wyjazdy organizowane czy piesze wycieczki po okolicy.Każdy znajdzie
coś dla siebie.A jak ktoś użyczy auto to pełnia szczęścia.Otworem stają całe Bieszczady. Jak masz paszport to zabierz to nie minie cię wycieczka
do Lwowa.Naprawdę warto pojechać.
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szynszylu byłam już w Polańczyku, a we Lwowie nawet dwukrotnie i chętnie tam wrócę. A towarzystwo no cóż jeszcze chwilę trzeba poczekać w niepewności. Pozdrawiam 😊
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja się produkuje i próbuje podnieść na duchu i co. I nico. Trafiła się osoba obeznana w okolicy. No fajnie. Ale myślę że dobrze.Jak zbierzesz grupę
to przynajmniej nie zginą i zobaczą z tobą więcej.😁
Awatar użytkownika
Smerfetkaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szynszylu bardzo dziękuję, że mnie podnosisz na duchu,jestem za to niezmiernie wdzięczna :) . No cóż chyba nie ma co liczyć na to, że w Polańczyku spotkam jakąś sympatyczną osóbkę z forum :oops: .
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj tam oj tam.Cy musi być ktoś z forum? Dam przykład. Ja byłem z NFZ-tu a przygarneła mnie ekipa z ZUS-u.Wspomnienia i kontakty mam do dzisiaj.A
zapowiadało się do d...y.😉😁😁. Pozdrawiam.
melka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2018 15:13
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: melka »

Smerfetko nie martw się- na miejscu na pewno będzie fajna ekipa. ;) Ja jadę turnus po Tobie i nie zamierzam się martwić brakiem towarzystwa-sama tam nie będę. :) :roll: Jeżeli forumowicze nie chcą się ujawniać :( ,mają takie prawo. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ