Język POLSKI
Dla rodowitych POLAKÓW jest trudnym językiem.
Przyznaję się ZLINCZUJCIE MNIE ukamieniujcie nawet ukrzyżujcie
Ja byłem PIERWSZYM ,który użył Sformułowania ..<<<<<DZIUNIA >>>>,
Nie ukrywam że od lat używam takiego OKREŚLENIA w stosunku do Atrakcyjnych Pań , nie podlotków ale Atrakcyjnych .
Wolę użyć określenia DZIUNIA niż ...MILF
Określenie może zbytnio idące w kierunku seksistowskim tak .ale Określenie Dziunia to Naprawdę nic Zdrożnego .
Może obracam się w środowisku w ,którym język jest bardziej tolerancyjny do Drugiej Osoby może określenie Dziunia odbierane jest tak jak Ktoś wcześniej wspomniał jako pochlebne okreslajace Ładną Atrakcyjną Kobietę .
Pamiętacie ILE HEJTU wylano na mnie gdy zwróciłem się kilka razy ...."Młoda Damo "
Ile otrzymałem Minusów ile wiadomości na Priv
FORUM MNIE wyklęło bo pozwoliłem sobie do Nieznanej Osoby domniemywałem Kobiety Napisać ...MŁODA DAMO
-o Epitetach nie wspomnę
Oczywiście Każdy Forumowicz ma swoją GODNOŚĆ staram się nikogo nie urażać ,ale to tak jak z Krową Kalego -jak Kalemu zabrać -ŻLE ale jak Kali to ok.
Ponownie PRZEPRASZAM OSOBY URAŻONE - bo otrzymałem kolejne wiadomości na PRIV że jestem Chamem , Zboczeńcem , Lizidupą Maxa -Super określenie
Niedługo chyba wszystko co złe to nie będzie już wina Tuska tylko Moja i SUPER.
Ja z tej bajki nie będe się wypisywał ale kolejny raz Przeproszę za Siebie jak i Za MAX-a ,który użył słowa z Mojego postu
....a chodziło o Atrakcyjne Ładne Panie na Dancingu w Kołobrzegu

( Nadmienię KURACJUSZKI z Mojego Obiektu )