Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i jak zwykle dowiaduję się ostatni ... Florciu cieszę się że zmieniłaś zdanie , bo przecież spotkania w Kamienicy a także poza nią by się mogły nie odbyć ... pewnego razu Bożenka jednym krótkim zdaniem zmieniła mój pogląd i stosunek do tego forum i za to jestem Jej bardzo wdzięczny... dziękuję Bożenko
Oj tam Andrzeju...... często spojrzenie z boku pozwala inaczej spojrzeć na daną sytuację.... szczególnie. jak nie jest się emocjonalnie z daną sytuacją związanym
Ale jak pomogłam, to się cieszę, bo miło Cię mieć na Forum...
Teraz tylko czekać, aż Florcia pełna sił wróci
Atinko dzięki musimy szukać jakiegoś wyjścia z niekomfortowych sytuacji i po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać, a dobry nastrój to najlepsze naturalne lekarstwo.... no jeszcze parę rzeczy by się znalazło , ale i tak prowadzą do tego samego