Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj ewlinka 7 .......Ja też napisałam e-maila rezerwując sobie pokój dwu osobowy z balkonem .Dostałam odpowiedz iż takowy pokój został mi zarezerwowany. Piętro to już nie ma większego znaczenia . Dziękuje za podpowiedz Pozdrawiam.........
Hej alusia 55 - super, że i Tobie udało się zarezerwować pokój jaki chciałaś. Co do reszty... wszystko okaże się na miejscu. Mam nadzieję, że będzie o k. Najbardziej zależy mi na dobrych zabiegach, co do reszty... spoko - damy radę najważniejsze to pozytywnie nastawienie i mam nadzieje - dobre towarzystwo. Pozdrowka
Witajcie przyszłe kuracjuszki Leśnika. Pokój można zarezerwować przez internet i te osoby w pierwszej kolejności są obsługiwane , wię nie ma znaczenia czy przyjedzie się wcześniej. Opieka lekarska super. Ja byłam pod opieką Pani ordynator Jurkiewicz. Przed ustaleniem zabiegów badanie oraz wywiad . Zabiegi bardzo dobre. Jedzenie jak domowe. Miałyśmy 2 z balkonem, trochę ciasno, ale wyniosłyśmy krzesełka na balkon i zrobiło się przytulnie. Wokół ośrodka dużo sprzętu do ćwiczeń. Na dole kawiarnia. Robią przyszne soki sdrowotne. Oczywiście wieczorek zapoznawczy. Organizowane kara-oke,, spotkania, a dla tych co nie bardzo moga wychodzić miejsce spotkań. Na 3 i 4 piętrze miejsce do posiedzenia z fotelami i telewizją ogólną. Ogólnie ośrodek jest super. A Krynicy niemuszę zachawalać,każdy musi ją odkryć sam. Życzę miłego pobytu.