Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
berbla65 pisze: 18 lip 2019 23:16
Hehe,masz rację wk...nas - mój dzisiejszy numer to 390 pozdrawiam z pięknej Warmii
Berbla u mnie dzisiaj szok
Jest przydział KRYNICA-ZDRÓJ PIĘKNA 19
Pewnie jakiś zwrot ale jestem zadowolona a jak u Ciebie
Witam,witam już wróciłam do domu Gratulacje przydziału ja sobie jeszcze poczekam może przy dwu cyfrowym numerze przydzielą sanatorium?Kiedyś w końcu muszą pozdrawiam wszystkich
No właśnie wsiąść do pociągu....już wiem kiedy i gdzie sanatorium MEWA Kołobrzeg 12.08-02.09 pasuje jak ulał pozdrowionka dla wszystkich teraz sprawdzę MEWĘ