Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.

Post autor: Felice »

Ja raz zimą,nie było jeszcze przejazdu przez Czechy spędziłam kilka godzin w samochodzie nie mogąc pojechać ani w jedną,ani w drugą stronę.Jakiś idiota ciężarówką z przyczepą zablokował trasę na pół dnia nie mogąc podjechać pod górkę.
Odcinki specjalne nie są oznaczane.Po prostu na czas rajdu droga jest zamykana dla innych użytkowników.
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

To miałam na myśli, Alice. Zamknięcie drogi. A to, jak dojedziemy i kiedy, to często nie tylko nasza wola. Często, tak jak piszesz, mają na to wpływ inni użytkownicy. Zaśnieżona czy oblodzona może być nieprzejezdna dla niektórych , a zawrócić nie ma jak :). Pozdrawiam.
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10

Post autor: misio »

Wszystkie wypadki są spowodowane przez nisko przelatujące misiaczki, zawracają białogłową umysły, a co zatem idzie powyższe mają pomroczną jasną, no i czas prask, a misio w las -;)
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 23:21

Post autor: jagoda*** »

Całe szczęście, że nie jestem zmotoryzowana i korzystam z komuikacji publicznej. Tam nie ma latających misiaczków. Może szkoda? :lol:
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

jagoda*** to Ty misiaczków docenić musisz, a one potrafią, czasem, ale trzeba im pomuc :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jak jeżdżę sama to również komunikacją publiczną.Dziewięć godzin nocą to raczej ekstremalne przeżycie,a nie zawsze ma się na siedzeniu obok misiaczka do przytulenia. :D
Na szczęście połączenie bez przesiadki,ale dzień po podróży głównie wycięty z życiorysu.
W Lądku śnieżek zaczął już sypać,więc nadzieja na narty jest.A po stoku moczenie doopy w ciepłym basenie w Wojciechu.Tygrysy to lubią najbardziej.
ALEXANDER
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2012 14:32

Post autor: ALEXANDER »

Zakład lecznictwa uzdrowiskowego: ODDZIAŁ SANATORYJNY 2
Adres: LĄDEK-ZDRÓJ, JADWIGI 2A
PROSZĘ O OPINIE O TYM OBIEKCIE . POKÓJ 1 OSOBOWY Z BALKONEM. NA STRONIE WWW . MAŁO ZDJĘĆ ..
wiesio43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2012 07:37

Post autor: wiesio43 »

witam
mam skierowanie na turnus od 05,05,2012 r.
trochę dziwnie w sobotę :shock: robią jakieś zabiegi w niedzielę??????
czy może ma ktoś skierowanie z prewencji ZUS-owskiej
pozdrawiam
wiesio43
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

W sobotę robią zabiegi tym z NFZ-u , nie wiem, jak z ZUS-u. A to, że przyjeżdżasz w sobotę to normalne. Zaaklimatyzować się trzeba :D . Pacjenci turnusu zaczynającego się w piątek zabiegi mają od poniedziałku. :))
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Wiesio43, Ty się nie martw tym czy to sobota czy niedziela, jak przyjedziesz autem to najpierw w BOK załatw sobie parking, potem na pierwszym piętrze pielęgniarki wszystko Ci powiedzą i dadzą kluczyk do szczęścia z balkonem na trzy tygodnie a lekarz nawet w niedzielę przychodzi jak trzeba, oprucz niedziel zabiegi będziesz miał jak komputer wymyśli bo se go kupili. Rozpiskę na zabiegi dostaniesz dopiero w poniedziałek, uszy do góry ja też to zesłanie z ZUS przeżyłem i od tygodnia oddycham całą piersią :)
Panie od sprzątania pokoi dadż Ci dwa ręczniki i cztery rolki papieru toaletowego, co więcej do życia potrzeba (chyba tylko dobre piwko którego tam nie brak) :lol:
Ps, na stołuwce tak usiądź by Cię co chwile nie przepychali przy stole :lol:
ODPOWIEDZ