Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sprawdziłem wszystkie posty dotyczące działu Na Każdy Temat i nigdzie (tak mi się wydaje) nie znalazłem Takiego tematu. Myślę ,że jest to ważne w naszym życiu. Ciekawi mnie (nie mylić z próżnością ) co Was bawi ,co irytuje lub być może denerwuje w zachowaniach ludzi . Być może napisane przez Was Posty zmienią coś w nas samych ,może ktoś odnajdzie w tym co napiszecie siebie (myślę o przyszłych postach) .Pozdrawiam
Ostatnimi czasy zarówno mnie bawi jak i irytuje to, iż większość ludzi udaje kogoś innego niż jest by zaistnieć w grupie, w otoczeniu....
O nie..... To nie dla mnie.... Nie wszyscy muszą mnie lubić
Ponieważ jestem muzykiem amatorem ( od pewnego czasu miałem operację dloni kilka lat temu) ) więc lubię słuchać każdy rodzaj muzyki. A oceniać po gatunku Disco Polo to jakaś nowa umiejętność pozdrawiam