Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy ktoś z wielkopolski może mi powiedzieć w jakie miejsca wysyła poznański zus? Jestem już po komisji i mam przyznane sanatorium, tylko nie wiem gdzie (wiem, jak dostanę skierowanie to się dowiem). Czy to że choruję również na jelita biorą pod uwagę, jeśli mam wpisane jako choroba dodatkowa?
Witam! To zależy od twojej choroby głównej.Ale przeważnie Kardiologiczni i ciśnieniowcy jadą nad morze.A narządy ruchu i tym podobne w góry.Jeśli wejdziesz w spis sanatori to możesz sprawdzić gdzie moga cię wysłać.
Cześć! Witamy w klubie.Więc to będą góry.Jeśli lubisz chodzić i możesz oczywiście to nie będziesz się nudzić.W czerwcu byłam w Świeradowie Zdrój było super.Dojazd kiepski ale dla chcącego nic trudnego.W lipcu jade do Krynicy Zdrój na turnus rehabilitacyjny.Gdziekolwiek pojedziesz życze wszysykiego dobrego i miłego wypoczynku.Pozdrawiam!
Witaj "poznanianko", tak najbardziej to właśnie w góry chciałabym pojechać. Dotychczas byłam z nfz w Krynicy i w Szczawnicy na turnusie rehabilitacyjnym z PFRON. Było fantastycznie
Życzę Ci udanego pobytu
Cześć! Pytanie za sto punktów gdzie byłaś w Krynicy w jakim ośrodku.Zastanawiam się nad Lwigrodem.Ale opinie są podzielone. Więc troche się zaczynam wahać.Myślałam też o Szczawnicy ale tam jeszcze nie byłam.Może coś podpowiesz.Ty tam byłaś więc wiesz co tam jest .Pozdrawiam.
poznanianko, w Krynicy byłam w szpitalu wojskowym, bardzo fajny ośrodek, teraz już chyba w całości wyremontowany. Mnie osobiście bardzo się podobał, baza zabiegowqa duża i na miejscu, jedzenie też bardzo dobre, na miejscu również basen i odnowa biologiczna (dodatkowo płatne, ale są różne promocyjne pakiety). W Szczawnicy byłam w sanatorium Budowlani, miałam piękną jesienną pogodę, jeśli lubisz chodzić to tam są piękne miejsca do przechadzek. Ośrodek w sumie najlepszy w Szczawnicy, w cenie był również basen, można było korzystać do woli. Ja planuję w przyszłym roku starać się o turnus rehabilitacyjny i znowu planuję Szczawnicę
Cześć! Lubie chodzić i to bardzo.Jestem wtedy w swoim żywiole.Próbowałam zarezerwować w Krynicy w szpitalu wojskowym turnus rehabilitacyjny ale u nich nie ma tylko sanatorium albo pełnopłatne.A ja mam dofinansowanie.Tak mi powiedziano.Mogę jeszcze pomyśleć ale chciałabym już wiedzieć coś konkretnego.Wiesz ja pracuje i to w takim miejscu że urlop mój to jak chmurka w poniedziałek jest a we wtorek już go nie ma.Ok spróbuje zadzwonić do tego sanatorium co proponujesz zobacze co mi powiedzą.Mój urlop planuje na przełomie lipca i sierpnia .A jak nic nie wymyśle to pojade do Lwigrodu do Krynicy.Ale jeśli byłaś w krynicy może spotkałaś się przypadkiem z kimś kto mieszkał w sanatorium /Nad Kryniczanką/ tam też są turnusy .narządy ruchu.Pozdrawiam