Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bardzo proszę o podpowiedz ,mam nadzieję ,że Śląsk jest rozległy i ktoś się znajdzie aby nam podpowiedziec .Przeszukałam internet i żadnego konkretnego połączenia nie ma .Pociąg dojeżdża do Bardo Śląskie to jeszzce trzeba dojechać 30 km,Może ktoś już tam był i wie jak z połączeniami.
Pozdrawiam i życzę miłej nocki tym co wybierają się już do poduszeczki
Z tego co wiem to z Katowic jest PKS o 10.20 a na miejscu o 15.20 .więcej informacji pod numerem [tel].Odjazd z pl.P.Skargi.Pociągi tylko z przesiadkami.Miłego dnia życzę.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2018 22:47 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto tel