Beskid Krynica 25.09.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Re: Beskid Krynica 25.09.2019

Post autor: szynszyl64 »

Alaxa. Na dwóch pierwszych stronach forum naliczyłem dziewięć wpisów o Krynicy i żaden z terminem twojego pobytu.Normalnie siara.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taki będę i podniosę wyżej.Alaxa powodzenia.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

Dziękuje Ci Szynszylek :) myślę, że pusto nie będzie w naszych sanatoriach, a jak ktoś nie chce się ujawniać... trudno, przeżyjemy jakoś i to :lol: :lol: ale zauważyłam, że do Beskidu w tym okresie, co ja będę czyli na przełomie września i października będzie kilka turnusów, jedni zaczynają w pierwszej dekadzie września, drudzy w drugiej, jeszcze inni od 1 października... straszny harmider musi tam być, co kilka dni ktoś dojeżdża... myślałam, ze tak jak wszędzie najpierw ZUS, dzień po NFZ i ponad 20 dni spokój... no zobaczymy, już całkiem niedługo... i pakowanko :)
ewa solecc
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 lip 2019 12:49
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: ewa solecc »

Ja też jadę do Krynicy do "BESKIDU" od 16.09. do 06.10.2019 r z NFZ .
Jest szansa ,że się spotkamy.Pozdrawiam
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Ewa, bardzo liczę na to, że się spotkamy, z Bożenką przetrzecie szlaki, więc jak dojadę do was to liczę na to, że zdacie mi relację gdzie i co :) Ewunia, jak już się " zadomowisz" to proszę napisz co i jak i na co się przygotować, może będziesz miała jakieś sugestie, co zabrać z domu...np czajnik itp. ...chętnie skorzystam z dobrych rad. Do miłego, pozdrawiam cieplutko :) :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Dzwoniłam do Beskidu i w pokoju jest czajnik, talerzyk, łyżeczka i raz w tygodniu wymieniają ręcznik na zabiegi. Pokoi nie rezerwują tylko jak się przyjedzie to wtedy przydzielają. Pozdrawiam
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuje Bożenko za cenne informacje, dobrze, że jest czajnik, zawsze to więcej miejsca w torbie zostanie :P Ty pewnie już kończysz pakowanie, napisz koniecznie jakie wrażenia po przybyciu do beskiu, czy faktycznie tak źle jak niektórzy opisują. Pozdrawiam cieplutko, do miłego :kwiat: :kwiat:
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Podnoszę bo nie widać.😊Alaxa ja zaczynam się pakować.😆😆
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Fajnie Ci Szynszyl, ja jeszcze nie myślę o pakowaniu, ale może chociaż zacznę o tym myśleć :lol: Pamiętaj, żeby podzielić się opinią jak już zrobisz rozeznanie, bo z własnego doświadczenia wiem, jak cenne są takie informacje. o beskidzie przeczytałam tyle "zachęcających" opinii, ze odechciało mi się tam jechać, mam nadzieję, że będę rozczarowana... miło rozczarowana :) Powodzenia i ...do miłego :kwiat: :kwiat:
Wojtek Wojtek
Na forum od: 21 paź 2019 11:51
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Wojtek Wojtek »

Witam ja też jadę do Beskidu w krynicy od 20 lutego 2020 r .proszę o przesłanie opinii o tym senatorium. Będę jechał z Krakowa chyba samochodem jeśli się znajdą osoby które pojadą że mną a tak to chyba szwagropolem bo najlepiej
ODPOWIEDZ