Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Obecnie przebywam w Dedalu ,czysto,wszystko na swoim miejscu...dyrektor czuwa nawet tu mieszka ,a więc ma wszystko na oku.Baza zabiegowa niezła,choć nie wszystkie zabiegi są dostępne dla mnie choć jestem tu prywatnie (trzeba je jeszcze dokupić). Jedzenie "za dobre" kuchnia w prywatnych rękach i to się czuje pozdrawiam.
Atino, cieszę się, że spodobało Ci się w Dedalu i w Bieszczadach. Bieszczady są najpiękniejszym miejscem widokowym w kraju właśnie jesienią, w momencie przebarwiania się liści buka. Góry ubrane w całą paletę barw są rozkoszą dla oczu. Wracając z wypadu w Bieszczady zajrzałem do Polańczyka(06.10.2013) i zrobiło mi się przykro. Polańczyk zamarł, wody zalewu obniżone o kilka metrów, pustki w lokalach, a na usta cisną się słowa: „Bez Ciebie tak pusto, i oczom i ustom………”
Bieszczady urocze są o każdej porze roku jeszcze teraz w drugiej połowie października można podziwiać kolorową szatę .Część porośniętych bukami stoków zwłaszcza w rejonie Tarnicy i Halicza pewnie zrzuciła już liście, a w okolicy Smereka i Połoniny Wetlińskiej pewnie kolorki jeszcze są . Zazdroszczę wszystkim wypoczywającym właśnie o tej porze roku w Bieszczadach
Polańczyk jest piękny i ciesze się,że wiele osób ma stamtąd miłe wspomnienia. Według mnie jest dobry na kilka dni. Trochę za daleko do Bieszczad Wysokich i niewiele do zwiedzania w promieniu do stu kilometrów, ale nie przeczę, też zakochałem się w Polańczyku, choć te słowa mogą brzmieć dwuznacznie.
Zbigniew- I pisze:Polańczyk jest piękny i ciesze się,że wiele osób ma stamtąd miłe wspomnienia. Według mnie jest dobry na kilka dni. Trochę za daleko do Bieszczad Wysokich i niewiele do zwiedzania w promieniu do stu kilometrów, ale nie przeczę, też zakochałem się w Polańczyku, choć te słowa mogą brzmieć dwuznacznie.
Masz rację Zbigniew Polańczyk góra kilka dni. Są ciekawsze miejsca w Bieszczadach , ale cóż miłość nie wybiera