Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czesc Zgodnie z tym co pisalem wczesniej odniose sie do tego jak jest w Olecku:) Jestem wlasnie na turnusie i powiem tak-na serio nie ma co narzekac. Przyjezdzajac tutaj bylem pelen obaw ale okszuje sie ze wszystko jest OK. Budynek moze nie jest idealny, ale jest wystarczajacy Kadra zabiegowa super-bardzo mili mlodzi ludzie. Same zabiegi na w miare nowym sprzecie odbywaja sie w tym samym budynku. Okolica pi prostu marzenie, jezioro ba wyciagniecie reki, mozna spacerowac, plywac, lezec na trawie, wypozyczac kajaki i rowerki wodne itd:)
Czesc ludzi narzeka troche na zbyt mala ilosc jedzenia, ale mnie zupelnie wystarcza. Ostatecznie mozna cos dokupic w biedronce (5min spacerkiem) lub isc na miasto cos zjesc. Nawet w samym hotelu jest bar wiec nikt z glodu nie umiera. W pokoju jest czajnik i TV platne 40zl za turnus. Parking dla zmotoryzowanych kosztuje 100zl za turnus. Ogolnie caloksztalt oceniam bardzo pozytywnie choc rzeczywiscie jesli ktos jest maruderem zawsze znajdze cos do czegp sie mozna przyczepic:)
Jesli macie jeszcze jakies pytania chetnie odpowiem.
Po prostu piszcie:)
a z imprezkami jak ?:)
z kim ustala się miejsce parkingowe? czytałem, że wcale nie trzeba płacić 100 zł - wystarczy auto podstawić gdzieś obok od parkingu i podobno jest za darmo.
Są pokoje jednoosobowe?
Imprezki sa w czwartek i sobote choc caly tydzien otwarty jest bar:) Mozna pic piwko i pogadac;) Co do parkingu to rzeczywiacie mozna postawic autko gdzies dalej albo z tajniaka kolo hotelu. Nie wiem czy ktos to sprawdza. Ja zaplacilem 100zl i mam spokoj;) Nie musze myslec ze ktos mbie opierniczy;)
A propos ryby sa kolo jeziora miejsca gdzie mozna zjesc takowy posilek. Ceny nie sa tragiczne choc podobno nie jest tez tanio. Ja tam za rybkami nie przepadam wiec smak ocenicie po przyjezdzie.
Pokoi jednoosobowych nie ma nawet za doplata, mieszkamy w "dwojkach"
Powiem Wam tak-najwazniejsza jest ekipa:)
Jesli traficie na waszym turnusie na fajnych ludzi to bedziecie zadowoleni:)
No i pogoda-my trafilismy idealnie:)