Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem w wojskowym prywatnie rok temu i zdecydowanie
Polecam oczywiście coś za coś tani nie jest nie wiem kiedy chcesz jechać
Bo j a pkt zamawialem pół roku przed wyjazdem tam jest tak ze ludzie
Wyjeżdżają i juz rezerwują na nastepy rok
Hm , będzie problem. Chcę jechać jeszcze w tym roku ale jak zwykle w moim przypadku zawirowanie urlopowe. Teraz jak już znam jego termin okazało się że nie ma miejsc. Obdzwoniłam NIDE, WŁÓKNIARZA ale tam też już nie ma miejsc. Zastanawiam się nad leczeniem ambulatoryjnym lecz nie każde sanatorium takowe prowadzi. O WOJSKOWYM nawet nie marzyłam. No cóż , po niedzieli telefon w dłoń i szukamy .... dzięki za odzew i miłej niedzieli życzę.
Ja o "Krystynie" nieco inaczej myślę...
Może kardiologia,ale rehabilitacja niekoniecznie.Limitowane zabiegi specjalistyczne,czyli te na których zależy najbardziej osobom chcącym powrócić do funkcjonowania.
Felice prywatnie też limitowane zabiegi ? bo pytanie o pobyt prywatnie to może inaczej z tymi zabiegami jest ? Ja jak szukałam miejsca na turnus rehabilitacyjny to brałam pod uwagę Krystynę ale cena turnusu była dosyć wysoka jak dla mnie .
Felice , mocno mnie zaskoczyłaś. jakiś czs temu byłam w NIDZIE , WŁÓKNIARZU i dostałam dokładnie te zabiegi o które poprosiłam. Do tej pory byłam przekonana że za własne fundusze dostaję to na czym najbardziej mi zależy a nie mam w swoim miejscu zamieszkania. W ciągu roku z zabiegów korzystam dużo ( również prywatnie ) ale cudowna siarka czy borowina nie jest dostępna. Prawdę mówiąc mam zamiar dzwonić jutro do KRYSTYNY czy mają coś wolnego w najbliższych tygodniach.
Wybór należy do ciebie...ja w Krystynie byłam dwa razy...pierwszy i ostatni.
Gdybym nie miała powodu nie pisałabym tego.
Nida i Włókniarz to zupełnie inne sanatoria.