BUSKO ZDRÓJ prywatnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: BUSKO ZDRÓJ prywatnie

Post autor: ewiko »

Hm .... w takim razie muszę to przemyśleć. Dzieki.
Awatar użytkownika
BarbaraB64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2019 18:01
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 14 razy

Post autor: BarbaraB64 »

Felice dobrze wiedzieć takie rzeczy , nie będę w przyszłości brać "Krystyny" pod uwagę szukając miejsca na rehabilitację .
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2017 16:44
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chamader »

Barbara..... !!!! To pomyłka.... w Krystynie jest bardzo dobra rehabilitacja , jest basen.... ,co prawda nie bardzo duży, ale do cwiczeń w wodzie idealny..... Inne zabiegi wodne są również.... Wszelkie masaże.... i sale do gimnastyki i ćwiczeń.....
Nazwa Kardiologiczny dlatego, że jest osobny budynek (oddział) połączony z całością .... dla sercowców.....
A trzeba powiedzieć, że duża część budynku jest po REMONCIE......!!!
Byłem tam dwa razy, w zimie i w lecie i będę bronił tego miejsca.......
Owszem ...jest większy rygor!!!, nie ma tam tańców wszelakich.... !!! Bo w nazwie Ten ośrodek jest SZPITALEM !!!!!
I na tym koniec......
Ostatnio zmieniony 25 sie 2019 22:12 przez Chamader, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Każdy ma prawo do własnego zdania,ja swojego nie zmienię...
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Chamader pisze:(...) nie ma tam tańców wszelakich.... !!!
Hmm. Wszelakich !!! Ciekawe co też autor miał na myśli :?: Taniec to ... taniec i ... już. :lol:
Chamader pisze:(...) Bo w nazwie Ten ośrodek jest SZPITALEM !!!!!
"Wojskowy" w Busku też jest szpitalem, a w "Trzech Krokach"* graja aż miło. :)
* Info dla niewtajemniczonych - "Trzy Kroki" to kawiarenka w 21 WSzU-R.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziadku już nie Trzy Kroki... kawiarnia zmieniła właściciela. Zmieniła się nie tylko nazwa ale i wystrój. Nadal grają,że aż miło.💃 i to się nie zmieniło 😁
Chamander w ocenie sanatorium nie brałam rygoru pod uwagę....aczkolwiek teraz stwierdzam,że dla pielęgniarek oczywiście nie wszystkich ważniejsza jest kontrola w pokojach o 22 niż troska o pacjenta.
W Wojskowym nikt nie łazi po pokojach a zainteresowanie pacjentem jest widoczne i wymierne.
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

<<Felice>> - ja nie wnikam, dlaczego masz negatywną opinię .... Masz do tego prawo miec własne zdanie. Sory nie chciałem Ciebie urazić. Każde oczy inaczej to widzą ,a tym bardziej kobiety.....
Prawdą jest, że kontrole były i będą....
Ja wspominam pobyty b. dobrze.... a z personelem nie miałem zatargów... Myślę , że troska pielęgniarek jest taka sama w każdym ośrodku, tylko przyjąć , zmierzyć ciśnienie i na tym koniec.... Nigdy nie wymagałem specjalnej troski pielęg..... -to może dlatego...
Wojskowego nie znam !!! , nie byłem... i nie będę się wypowiadał..... Wiem tylko tyle, że wojskowe sanat. były na innych prawach , na swoich prawach.... i były sytuacje takie ( kiedyś ), że obcych nie wpuszczano na teren ośrodka .... Pozdrawiam.....
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

O jakich czasach sanatorium Wojskowego piszesz? Zawsze wszyscy normalnie mogli wchodzić,nie pamiętam jakichkolwiek ograniczeń a jeżdżę tam od wypadku od 2002 roku.
A ja myślę,że nie w każdym ośrodku opieka pielęgniarska jest taka sama,lekarska również.
Jeżeli taką ocenę dałam "Krystynie" t znaczy że miałam ku temu powody i nawet nie myślę by kiedykolwiek tam trafić.
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

.....jesteś nastawiona agresywnie w stosunku do mnie !!! Tylko nie rozumiem -- dlaczego ????? Ja Ciebie tam na siłę nie wysyłam....
Chyba nie uważnie przeczytałaś mój ostatni wpis,...................................................................................
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chyba jednak tylko zdaje ci się. Odpisałam na twój post. Każdy jak widać czyta między wierszami co chce. Zero agresji bo niby z jakiego powodu?
ODPOWIEDZ