Augustów Budowlaniec 28.01-20.02

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej_471
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2012 17:22

Augustów Budowlaniec 28.01-20.02

Post autor: andrzej_471 »

Jade tam pierwszy raz ,wie ktoś jak tam jest zimą i czego sie można spodziewac
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Augustów Budowlaniec 28.01-20.02

Post autor: Zosia »

Witaj ! Byłam tam w ubiegłą zimę. W tym sanatorium towarzystwo to podstawa. Budynek to głęboki jeszcze PRL- a windy takiej nigdy nie widziałam ale mój pokój był ok. Położenie budynku super nad samym jeziorem dookoła las. W lecie raj, w zimie ..... pięknie popatrzeć, spacer po lesie a potem dużo, dużo czasu . Na dole niby kawiarnia gdzie leci jakaś muzyka. Teraz słyszałam ze tam coś poprawili , coś zabudowali , bo jak byłam to było miejsce dla 3-4 par tańczących, ale wtedy był już tłok :lol: . Obok Hotel Warszawa z bardzo przyjemną kawiarnią , gdzie chciało się posiedzieć - odpowiednio wszystko kosztuje :shock: . Kawałek, blisko takim leśnym deptakiem i miasteczko- małe, zimą cichutkie . Specjalnie nie ma gdzie wyjść . Są Ośrodki wczasowe z jakimiś kawiarniami ale gdzieś dalej . Byłam w największe ubiegłoroczne mrozy tak ,że nawet dalej nie chodziłam a że pobyt miałam trochę krótszy to jakoś zeszło. Widok z okna na jezioro, oszronione drzewa ten piękny widok pozostał mi w pamięci. Jeszcze raz podkreślę dobre towarzystwo konieczne ! Pozdrawiam i miłego pobytu :)
Awatar użytkownika
andrzej_471
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2012 17:22

Re: Augustów Budowlaniec 28.01-20.02

Post autor: andrzej_471 »

Witam.Dzieki za ta garść informacji,choć to rzeczywiście bez fajnego towarzystwa oznacza straszną nudę. :)
Gdyby ktos miał jeszcze coś ;) do dodania bede wdzięczny.
ODPOWIEDZ