Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2011 09:13
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Post autor: kejton »

Lola napisałam głupoty. W ogóle nie pasuje ci skręcać na Szczecin bo to wydłuży ci drogę. Przez Kołobrzeg najlepiej
Lola
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2019 23:14
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Lola »

Do Szczecina mam jeden autobus i niestety po 22 nie ma dojazdu do Dziwnówka...jeszcze zostało trochę czasu to będę szukać ale na razie Toruń -Kołobrzeg-Dziwnówek to najlepsza opcja(o 10 rano jestem na miejscu☺️)
Violka 1967
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2019 16:27
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Violka 1967 »

Najlepiej do Kamienia Pomorskiego
Lola
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2019 23:14
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Lola »

Z Torunia 3-4 przesiadki sprawdzałam
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Nasze forum dotyczące wyjazdu w październiku jest mało aktywne :(
Kuracjusze z sierpnia, września i listopada na forum zorganizowali się fantastycznie :D
Nikt więcej nie jedzie w październiku :?: :?: :?: :?: :?:
Mario501961
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2019 16:14

Post autor: Mario501961 »

Witam wszystkich serdecznie, jestem kolejnym prawdopodobnie szczęściarzem do rehabilitacji w
Dziwnówku, już nie pierwszy raz jestem w sanatorium bo to będzie trzecia i mam nadzieję ,że bardzo udana rehabilitacja.
Atmosferę robią sami pensjonariusz no i oczywiście otoczenie rehabilitantów.
Jak do tej pory udało mi się przeżyć jeden NFZ i jeden ZUS i wspominam te pobyty sanatoryjne ze sentymentem , i oczekuje że ten kolejny wyjazd okaże się bardzo udany.
Czytam te posty i mogę zaproponować w ramach grzeczności zabranie się moim samochodem do Dziwnówka w poniedziałek 07.10.2019, a godzina do wyjazdu do ustaleni w przyszłości.
Mogę zabrać dwie osoby z okolic Poznania i oczywiście jedną z Obornik ponieważ mam bardzo duży sentyment do tej miejscowości.
Jestem wesołego raczej usposobienia i wychodzę z założenia , że jeżeli mam wieźć powietrze w autku i słuchać radia to wolę przyczynić się do spełnienia dobrego uczynku z tym nie ma problemu.
Gaduła ze MNIE

pozdrawiam Mario
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Mario
Liczymy na twoje doświadczenie sanatoryjne :D
Grupa się powiększa i sami zajefani ludzie
Mario501961
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jasne , w miarę możliwości służę pomocą.
pozdrawiam
Mario501961
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj kejton
Przeczytałem twoje plany podróży autostradą A2 i chciałbym zasugerować a zarazem poinformować , że jazda tą trasą jest świetnym planem ale sam przejazd od Krzesin do rozjazdu na drogę expresową S 5 na Wrocław (ten odcinek trasy jest nazywana małą obwodnicą Poznania ) może okazać się nieraz horrorem i tym samym utknąć w korku 1,5 do 2 h , na tym odcinku wyłączono w jedną i w drugą stronę pas ruchu ponieważ autostrada płatna Kulczyka jest w poważnym remoncie poszerzania o dodatkowe pasy ruchu i te odcinki na dzień dzisiejszy są przejezdne jednym pasem w obie strony.
I znów się rozpisałem mam nadzieję, że nie przeraziłem Cię tym Poznaniem ale wcale nie musi tak być - to zależy od szczęścia ale opis jest jak najbardziej prawdziwy i dopowiem ,że do odważnych świat należy.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Mario
oborniczanka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2019 18:37

Post autor: oborniczanka »

Witaj Mario bardzo się ucieszyłem czytając Twój post że mógłbyś mnie z Oborniki zabrac:)Miałabym problem dojazdu z głowy. Super że jest nas coraz więcej liczę że stworzymy fajna paczke :lol: Pozdrawiam
ODPOWIEDZ