Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam do Świeradowa Zdroju 04-09-2019 z KĘTY,Turnus NFZ od 04 do 25-09 2019 . po drodze mogę kogoś zabrać lub mogę z kimś się zabrać,oraz partycypować w kosztach ,zarówno w jazdę jak i parking, ponieważ parking przy uzdrowisku Świeradów Zdrój 3 Maja 1 jest płatny ,czekam na poważne propozycje
Ostatnio zmieniony 11 sie 2019 17:23 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Lepiej będzie jeśli będziesz się trzymał pierwszego swojego tematu. Aby go odnaleźć trzeba w lewym górnym rogu kliknąć na WIĘCEJ, TWOJE TEMATY i po rozwinięciu list odszukujesz ten który cię interesuje i klikając na niego piszesz dalej co chcesz nie gubiąc się w odpowiedziach. Powodzenia.
donek pisze: 11 sie 2019 12:10
Wyjeżdżam do Świeradowa Zdroju 04-09-2019 z KĘTY,Turnus NFZ od 04 do 25-09 2019 . po drodze mogę kogoś zabrać lub mogę z kimś się zabrać,oraz partycypować w kosztach ,zarówno w jazdę jak i parking, ponieważ parking przy uzdrowisku Świeradów Zdrój 3 Maja 1 jest płatny ,czekam na poważne propozycje