Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj:)
Ja dopiszę do listy:) Ustroń Śląski Równica Oddział rehabilitacyjny narząd ruchu i neurologii, jest tam świetna pani ordynator wiedząca bardzo dużo , pomocna i przydzielająca bardzo dobre zabiegi które mi osobiści bardzo pomogły:)
Pozdrawiam Marzena
Witam!
Ja byłam w Osiecznej w [link] w wrześniu 2018 r na stawy: ŁZS.
W szpitalu rehabilitacyjnym jest dobra rehabilitacja, stołówka z naprawdę domowym jedzeniem.
Pokoje są wieloosobowe. Łazienki i toalety wspólne, poza pokojami. Jak w szpitalu.
Klimat doskonały na stawy.
Nad samym jeziorem w parku i nie jest wilgotno.
Ja czekałam na rehabilitację szpitalną 2 lata.
Pojechałabym ponownie.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2019 22:34 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
Acik61 aby dostać taką rehabilitację musisz mieć wypis ze szpitala,że przebywało się tam kilka dni np. po zabiegu operacyjnym,następnie albo lekarz prowadzący albo lekarz rodzinny wypisuje wniosek i wraz z kopią wysyła się to do NFZ i tam dalej decydują czy rehabilitacja szpitalna się należy