Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Jantar Dziwnówek od 7 października 2019

Post autor: forumowicz »

Mariusz jeśli o mnie chodzi to mam wprawę w pakowaniu 😆 mam jedną średnią torbę na kółkach. Lola ważne jest abyś zabrała klapki na basen, obuwie sportowe na zabiegi, czółenka na tańce i oczywiście wygodne buty na spacery, w jakiej ilości to już według uznania.😀Pozdrawiam :kwiat:
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2011 09:13
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: kejton »

Lola Z tymi butami to był żart. Ja ograniczę ich ilość do minimum. Wezmę raczej ciuchy i obuwie sportowe bo po co mi np szpilki w sanatorium.
Lola
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2019 23:14
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Lola »

Dzięki dziewczyny☺️
Mario501961
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2019 16:14
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Mario501961 »

Witam serdecznie ponownie,
cieszę się, że wiem na czym stoję i problem logistyczny rozwiązał się bez problemowo a jeżeli chodzi o obuwie Kasiu to szpilki robią wielkie wrażenie jeżeli jest wtrącony wątek parkietu.
Jeżeli chodzi o resztę obuwia to będziemy myśleć jeżeli staniemy przed faktem dokonanym nie ma sytuacji bez wyjścia na wszystko musi znaleźć się rada.
Jeżeli chodzi o plany pobytu sanatoryjnego zaczynają mi się podobać coraz bardziej, przeczytałem gdzieś na forum ,że nasze sanatorium za dużo imprez parkietowych nie organizuje no chyba że coś wiecie więcej w tym temacie ?

pozdrawiam i dobranoc
kejton
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2011 09:13
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: kejton »

Drogi Mariuszu jak szaleje się na parkiecie to szpilki tylko mogą przeszkadzać :lol: Nawet na bosaka można wywijać latino.
Ale posłucham Cię po raz kolejny i zapakuje do walizki 1 parę, żeby nie było że ja jedna na turnusie nie mam odpowiedniego sanatoryjnego obuwia :lol:
Ale teraz tworzy się następny dylemat. Jak szpilki to i kiecka jakaś by się przydała :o A ja zamierzałam cały pobyt w sportowych ciuchach przechodzić.
I co tu robić :?: :?: :?: :?: Nie miała baba kłopotu to ją wysłali do sanatorium :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2019 22:27

Post autor: SCHOLASTYKA »

Jantar organizuje góra 3 imprezy,ale ponoć są fajne w MAXIMUS i tam się chodzi,ale najlepsze obuwie sportowe.
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

W pokojach jest czajnik,szklanka,kubek,suszarka na balkonie,a telewizor płatny 90 zł.za turnus.
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Parking płatny 20 zł. za dobę.
SCHOLASTYKA
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jak ktoś jedzie samochodem i ma aktualną kartę parkingową OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJ to wtedy za parking nic nie płaci,ale musi mieć ze sobą tą kartkartę.
Mario501961
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2019 16:14
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Mario501961 »

Bardzo dziękuję za cenne informacje na pewno na wyjazd się przydadzą, natomiast Kasiu to ja również czymś i jakimś strojem musiał bym zaskoczyć, przebiorę się za Eleganta z Mosiny kobiety z Wielkopolski na pewno wiedzą o co chodzi i wywoła to dużo śmiechu.
ODPOWIEDZ