LĄDEK ZDRÓJ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
irro
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2010 22:35

LĄDEK ZDRÓJ

Post autor: irro »

Witam,
12/03 mam skierowanie do Lądka Zdrój, proszę o info, jak zabiegi i zakwaterowanie, bo budynki z zewnątrz mało ciekawe ?
23 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny ,

pozdrawiam ,
dziękuje ;)
casablanka83
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2009 22:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 12

Re: LĄDEK ZDRÓJ

Post autor: casablanka83 »

Witam . we wrzesniu wrocilem z ladka .to ze przydzielono 23 szpital to nie znaczy ze akurat ten . wojskowy ma trzy oddzialy i to dopiero w recepcji przydzielaja odpowiedni budynek > ja bylem w Wasama tak sie nazywa obiekt wolno stojacy nalezacy do kompleksu wojskowego . Zabiegi - o tym decyduje lekarz , mozna zalapac sie na basen pelnowymiarowy w Stroniu Slaskim gdzie dowoza w ramach zabiegu poza tym o.ki , atmosfere tworza ludzie . Pozdrawiam - milego pobytu
irro
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2010 22:35

Post autor: irro »

wielkie dzięki ,
wyjeżdżam pierwszy raz ,wiec każda informacja jest dla mnie cenna, wyjazd mam w ramach zwolnienie lekarskiego i trochę
bije z myślami czy jechać :-)
z warszawy kawał drogi do Lądka

pozdrawiam,
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam ,iro wejdz sobie w forum na temat -Ocen sanatorium,juz na 1 stronie duzo informacji na temat Osrodka i Ladka,miejsce urokliwe choc sam LADEK troszke zaniedbany, milej lektury,rehabilitacji i rozrywki, w Ladku mozna tozrobic-bylem sprawdzilem,pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Irro,naprawdę z Warszawy nie jest aż tak daleko do Lądka - jeżdżę tam kilka razy do roku i przeżywam podróż zarówno samochodem jak i publicznymi środkami lokomocji.
Basen jest na miejscu w Lądku i nie trzeba już nigdzie dojeżdżać.Jeżeli jedziesz na wyjazd szpitalny to będziesz mieć dużo zabiegów.Spotkasz fajnych ludzi i spędzisz czas bardzo miło.Jedź i nie wahaj się ani chwili.
ODPOWIEDZ