Lądek Zdrój w niedzielę 6 października.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
halinka1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Lądek Zdrój w niedzielę 6 października.

Post autor: halinka1 »

:) Witam ,Jest nas dwie z okolic Katowic ,mamy sanatorium od 7-go w Dusznikach Zdrój.Patrząc na mapę może byłoby dobrze dojechać do Lądka i tam już jakoś dalej sobie dojedziemy.Jeśli to możliwe jak można się z Tobą skontaktować. :)
halinka1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam ,jest nas dwie z okolic Katowic ,mamy skierowanie na 7-go do Dusznik ,patrząc na mapę to dalej sobie jakoś dojedziemy.Co Ty na to? :)
Koberise
Na forum od: 04 paź 2013 12:05
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Koberise »

o której chcecie wyjechać ? ja bym chciał z samego rana bo wtedy lepszy wybór apartamentów ;) skąd jesteście dokładnie ? to bym podjechał po Was
dogadamy się z Paliwem to mogę was tam zawieźć sumie. 797 117 096
halinka1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witamy :) Mikołów :) byłoby miło ,my się podporządkujemy ,dołożymy na paliwko :)
Koberise
Na forum od: 04 paź 2013 12:05
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Koberise »

a miały byście transport by być tak ok 7 rano w katowicach ? czy nie bardzo ? :D jak nie to przyjade luzik
ninamm
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2013 10:11
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Lądek Zdrój od 6 grudnia 2013!

Post autor: ninamm »

Witam! Mam skierowanie na Oddział Sanatoryjny 1 do Lądka Zdroju , Jadwigi 2 od 6 grudnia 2013r. Pobyt jest do 27.12.2013r. Mam mieszane uczucia, co do miejsca i terminu, w sumie świątecznego :( Wypada liczyć na zabiegi i fajne towarzystwo... Byłam już 3 razy w pięknych miejscowościach, Lądek jest dość blisko mojej miejscowości :roll: .
Może ktoś także się wybiera w tym czasie, lub też otrzymam jakieś opinie? Proszę o kontakt!
ODPOWIEDZ