Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Aha zapomniałam chcesz do kotliny kłodzkiej tak jak pisałeś za pierwszym razem - Kudowa Polanica lub Duszniki... No to Ci tego życzę z całego serca.. Tak masz rację tam jest dużo lasów sosnowych jest o wiele lepsze powietrze byłam teraz w tym roku czerwiec lipiec w Polanicy-zdrój..... powodzenia....
Powiem szczerze że to troszeczkę jest zaprzeczenie skoro na nartach zimą lubisz....ok...a zimą ludzie niestety palą w domach w piecach węglem i często jest powietrze zanieczyszczone szczególnie właśnie w górach...hihi... Sciskam....
Witam Wszystkich Pozdrawiam i życzę miłego słonecznego ciepłego dnia Ja jadę w terminie od 21 października z KRUS do Jedlca, może ktoś coś napisze albo jedzie tam w góry to chętnie pojechała bym ale pierwszy raz jadę i wysyłaja do Jedlca
Witam wieczorowo. Cześć Andrzej dziękuję za informację, ja tak pytam się bo jadę 1 raz do Sanatorium. A skąd kolega jedzie może z Podlaskiego? Równiez pozdrawiam. Najgorszy to dojazd bo słabe są połączenia, a spowrotem to w ogóle szok